-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10-ąsias vestuvių metines minintys princas Williamas ir Kate Middleton paviešino jautrų vaizdo įrašą

Balandžio 29 dieną Kembridžo hercogai mini nepaprastai gražią sukaktį – 10-ąsias savo vestuvių metines. Šia proga princas Williamas ir jo žmona Catherine pasidalijo mielu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos jųdviejų šeimos akimirkos. Čia pasirodo ne tik visi trys jų vaikai – princas George'as, princesė Charlotte ir princas Louisas –, bet ir šeimos šuniukas.
Stopkadrai iš Kembridžo hercogų vaizdo įrašo
Stopkadrai iš Kembridžo hercogų vaizdo įrašo / Stopkadrai

Prieš tai nematytu klipu Kembridžo hercogai pasidalijo ketvirtadienio vakarą oficialioje savo instagramo paskyroje. Šalia vaizdo įrašo jie paliko ir trumpą žinutę, kurioje dėkojo visiems už sveikinimus 10-ųjų vestuvių metinių proga.

„Ačiū visiems už malonias žinutes per mūsų vestuvių metines. Esame nepaprastai dėkingi už 10 metų palaikymo, kurio sulaukėme savo šeimyniniame gyvenime“, – dėkojo pora.

Nuoširdžiame vaizdo klipe netrūksta šypsenų, apsikabinimų, šeima užfiksuota leidžianti laiką gamtoje, paplūdimyje, žaidžianti ir bėgiojanti po apylinkes.

Dar ketvirtadienio rytą Kembridžo hercogai pasidalijo ir dviem naujomis savo nuotraukomis.

Kensingtono rūmų teritorijoje darytose fotografijose pora meiliai apsikabinę ir plačiai besišypsantys. Taip pat puikiai matosi Catherine ranką puošiantis jai sužadėtuvių proga princo Williamo įteiktas žiedas.

15min primena, kad princas Williamas savo išrinktąją Kate Middleton vedė 2011 m. balandžio 29 d.

Įspūdingoje ceremonijoje Vestminsterio abatijoje Londone dalyvavo net 1900 svečių, kurių didžioji dalis buvo pakviesti pačių jaunavedžių. Tarp svečių buvo Davidas ir Victoria Beckhamai, Eltonas Johnas, Joss Stone, Guy‘us Ritchie. Pastebima, kad į bažnyčią nuotaka pakvietė gimtojo kaimelio mėsininką, aludės savininką ir daug kitų paprastų žmonių.

Tą dieną, po vestuvių ceremonijos, visi rinkosi į šventinį pokylį, kuriame laukė ir įspūdingas aštuonių aukštų vaisinis tortas, kainavęs net 64 tūkst. svarų (75 tūkst. eurų).

Williamo ir Catherine karališkosios vestuvės buvo tokia svarbi proga visai šaliai, kad jos paskelbtos nacionaline švente. Todėl milijonai britų tą penktadienį galėjo neiti į darbą ir švęsti poros laimę.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas ir Kate Middleton

Skaičiuojama, kad vestuves stebėjo net 2 milijardai žmonių. Jos buvo transliuojamos daugelyje pasaulio šalių, taip pat ir Lietuvoje. Vien tik Jungtinėse Valstijose ši šventė prie televizoriaus ekranų sukvietė 23 mln. žmonių.

O stebėti tikrai buvo ką. Catherine į bažnyčią įžengė rankose laikydama nedidelę baltų gėlių puokštę, kurioje buvo paslėpta meilės žinutė Williamui. Šalia hiacintų ir pakalnučių puokštėje buvo ir gėlė, pavadinimu „Brangusi Williamas“ – tai Anglijoje paplitęs šiurpinio gvazdiko pavadinimas.

Stebina ir tai, kad vestuvinį makiažą Catherine darėsi pati. Artėjant vestuvėms ji mokėsi šio meno pas vizažistę Arabellą Preston. Ir nors Arabella turėjo pasirodyti ir vestuvių dieną, to neprireikė, nes Catherine jautėsi pakankamai užtikrinta, kad pasidažytų pati.

Buvo ir daugiau staigmenų – jaunavedžiai neapsikeitė žiedais, mat nors Williamas užmovė žiedą Catherine ant piršto, jis pats jo negavo. Tai buvo asmeninis jo noras, nes princas tiesiog nemėgsta nešioti žiedų.

Vestuvėse dainavo Ellie Goulding. Tądien britų popžvaigždė dar nebuvo tokia garsi kaip šiandien. Karališkoje šventėje per pirmąjį jaunavedžių šokį ji atliko Eltono Johno dainos „Your Song“ savitą versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius