Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

49-erių Naomi Campbell motinystei vis dar nėra pasiruošusi: „Pažiūrėsiu, ką man paruošusi visata“

Ji – viena ilgiausiai ir sėkmingiausiai modelių pasaulyje išsilaikiusių moterų, besimėgaujančių dešimtmečius trunkančia karjera. Tačiau darbo tempo 49-erių Naomi Campbell lėtinti nežada, karjeros ji pristabdyti artimiausiu metu neketina ir dėl motinystės, mat žvaigždė vis dar nėra jai pasiruošusi.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / Vida Press nuotr.

Interviu „WSJ.“ žurnalui britų gražuolė atskleidė save laikanti mama nesuskaičiuojamam kiekiui vaikų, su kuriais ji susitiko ir kuriuos ji įkvėpė siekti geriausių dalykų gyvenime užsiimdama filantropine veikla įvairiose pasaulio šalyse, o ypatingai Afrikoje.

„Dar ne dabar. Pažiūrėsiu, ką man paruošusi visata“, – kalbėjo modelis apie planus pačiai susilaukti atžalų.

Tačiau motinystės instinktų N.Campbell neapleido – žinoma moteris rūpinasi iš Pietų Sudano kilusios 19-metės Adut Akech karjera. Australijoje su tėvais vaikystėje apsigyvenusiam modeliui sekasi puikiai – šiuo metu ji yra viena geidžiamiausių mados industrijos atstovių.

Interviu neretai modelių motina vadinama N.Campbell, susitikinėjusi su visame pasaulyje žinomais vyrais, taip pat papasakojo apie gyvenimą be antrosios pusės.

„Būti vienai nereiškia, kad esi vieniša. Neturiu laiko nuobodžiauti ir neturiu laiko būti vieniša. Man labai svarbus privatumas ir žmonių vienas kito pažinimas, visada nerimauju, kad mano darbas man to nesuteiks. Bet aš turiu savų būdų. Mane to išmokė Robertas De Niro“, – apie aktorių, su kuriuo modelis susitikinėjo devyniasdešimtaisiais, užsiminė Naomi.

Itin atvirame interviu Naomi taip pat prabilo apie blaivybę ir ją aplankiusį džiaugsmą sugebėjus įveikti jos gyvenimą apsunkinusias problemas – priklausomybę nuo alkoholio ir kitų medžiagų.

„Aš tai išgyvenau, – pareiškė Naomi. – Mano gyvenimas nebuvo labai švarus ir nesistengiu apsimetinėti. Aš pirmoji pripažinau turinti priklausomybę ir esu be galo dėkinga Dievui, kad šiuo metu esu sveikstanti narkomanė ir sveikstanti alkoholikė.“

Kiek anskčiau N.Campbell savo gerbėjams leido iš šiek tiek arčiau pažvelgti į savo kasdienybę ir parodė, kokių priemonių ji imasi modelio figūrai palaikyti. Asmeninėje instagramo paskyroje Naomi pasidalijo sporto salėje darytu vaizdo įrašu, kuriame ji įamžinta atliekanti sudėtingus, bet veiksmingus pratimus.

Pastarosios kelios savaitės supermodeliui Naomi buvo išties darbingos. Moteris sužybėjo Paryžiaus mados savaitės renginiuose, ant podiumo demonstravo naujausius dizainerių kūrinius.

Vida Press nuotr./Naomi Campbell Paryžiaus mados savaitėje
Vida Press nuotr./Naomi Campbell Paryžiaus mados savaitėje
Vida Press nuotr./Naomi Campbell Paryžiaus mados savaitėje
Vida Press nuotr./Naomi Campbell Paryžiaus mados savaitėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius