-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 žvaigždžių vaikų auklės darbo privalumai: viliojančiai skamba ne tik keliskart didesnis atlygis

Ar kada pagalvojote, kaip gyvena turtingiems ir garsiems dirbančios auklės? Tėvams papildomos rankos visada praverčia. Būna, kad itin užimtos garsenybės pasamdo ir ne vieną jų atžalas prižiūrėti galinčią auklę. Šį darbą dengia šioks toks paslapties šydas, bet kaip norisi jį praskleisti ir sužinoti, kas iš tiesų slepiasi po visomis tomis privatumą saugoti įpareigojančiomis sutartimis ir itin slaptomis dienotvarkėmis.
Garsenybės ir jų vaikai su auklėmis
Garsenybės ir jų vaikai su auklėmis / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Holivudas Auklė

Kaip rašo „The Richest“, tarp daugybės reikalavimų žmonėms, norintiems prižiūrėti pasaulio elito atžalas – geriausių universitetų diplomai, medicininės žinios ir kelių kalbų mokėjimas. Tiesa, labiau domina su darbu suteikiamos privilegijos.

Pajamos

Pasak „Zip Recruiter“, taip vadinama aukštos klasės auklė per metus uždirba vidutiniškai 57 tūkst. dolerių, tačiau jas samdančios įžymybės negaili beveik keturis kartus didesnio atlygio – net 185 tūkst. dolerių per metus.

Štai pavyzdžiui Kardashianų ir Jennerių klanui priklausančios šeimos vaikams prižiūrėti pasamdytiems žmonėms moka nuo 50 iki 100 tūkst. dolerių per mėnesį.

Tačiau privalumai vien ties didesniu atlygiu nesibaigia.

Kelionės

Žvaigždžių atžalų auklių dažnai reikalaujama drauge su šeima, kuriai dirba, ir keliauti. Žinoma, išvykose jos nesiilsi, tačiau tai suteikia galimybę pamatyti daugiau pasaulio – Londonas, Dubajus, Ibiza, Havajai ir kiti egzotiniai kraštai. Dirbti tokiose vietose sutiktų daugelis.

Įsimintinas ir pats keliavimo būdas. Privatūs lėktuvai, pirma klasė, savaitės prabangiose jachtose arba mėgstamiausių filmų filmavimo aikštelėse.

Auklės keliauja ne tik ten, kur dirbti yra kviečiami tėvai arba vienas iš tėvų. Jei prižiūrimų vaikų tėvai išsiskyrę ir jie nenori samdyti dviejų auklių, tada ji turi keliauti ten, kur savaitgalį ar kelias dienas praleisti planuoja vaikai. Miranda Kerr „Sittercity“ pasakojo sūnų pas buvusį sutuoktinį Orlando Bloomą išleidžianti drauge su jai dirbančia aukle tam, kad būtų pasirūpinta visais berniuko poreikiais.

Gyvenimas

Dauguma garsenybių reikalauja, kad jiems dirbančios auklės būtų pasiekiamos 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę. Tai reiškia, kad asmeninio gyvenimo jos beveik neturi, užtat dienas leidžia prabangiose vilose visame pasaulyje, iš kurių atsiveria pasakiški vaizdai.

Papildomas paskatinimas

Jei neužtenka prabangių gyvenamųjų patalpų, darbdaviai pasirūpina kitais paskatinančiais dalykėliais. Štai vienai garsiai šeimai, kurios įvardyti negali, dirbanti auklė Shada „Daily Mail“ atskleidė, kad dovanų ji gavo „Range Rover“ automobilį.

Kita anonime išlikti norėjusi auklė patvirtino kaip priedo prie atlygio ir kitų privalumų sulaukusi papuošalų, bilietų į koncertus ir grynųjų. Kaip padėką už darbą vaikų auklėms žvaigždės dažnai dovanoja „Cartier“ laikrodžius, leidžia atostogauti jiems priklausančiose vilose.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westo dukra North su aukle
Vida Press nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westo dukra North su aukle

Finansiškai aukles žvaigždės apdovanoja už tam tikrus su jų vaikais susijusius pasiekimus. Pavyzdžiui, teigiama, kad Kim Kardashian jai dirbančioms auklėms papildomai sumoka už kiekvieną vaikų pilnai išmiegotą naktį, rašo „Pop Culture“. Jei bus sudrumstas socialinių tinklų žvaigždės grožio miegas, atlyginimo sumažinimas gresia savo darbo neatlikusiai auklei.

Kitos įžymybės atlygį padidinti gali jei, tarkim, auklei pavyks išmokyti vaiką atlikti gamtinius reikalus arba nešios tam tikro stiliaus drabužius. Jei žvaigždę su aukle paparacai įamžins gatvėje, nesinori, kad dėl jos aprangos būtų sugadinta nuotrauka.

Užmegzti santykiai

Nepaisant ilgų darbo valandų ir ganėtinai keistų reikalavimų iš žvaigždžių, auklės dažnai tampa ir jų šeimos dalimis. Įžymybės giria jiems vaikus užauginti padėjusias moteris ir vyrus, kad leido sutelkti dėmesį į karjerą žinant, kad jų vaikai laiką leidžia mokydamiesi iš savo darbą puikiai išmanančių žmonių.

Aktorė ir komikė Amy Poehler jai dirbusiai auklei padėkojo apdovanojimuose, užsimindama, kad jei ne ji, ji nebūtų pasiekusi to, už ką yra apdovanojama.

Jau minėta Shada „Daily Mail“ sakė, kad šio darbo ėmėsi ne tik dėl pinigų ar visų tų papildomų privilegijų. Darbas su vaikais turi būti auklės aistra. Šis žmogus vaiko gyvenime atlieka labai svarbų vaidmenį, ypač dažnai auklės su vaikais, kuriuos prižiūrėjo, ryšius palaiko jiems jau seniai užaugus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius