-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

53-ejų Courteney Cox svajoja susilaukti kūdikio: „Žinau, tai beprotiška, bet norėčiau“

Neseniai 53-iąjį gimtadienį atšventusios „Draugai“ žvaigždės Courteney Cox mintis yra užvaldęs vienas didelis troškimas – ji norėtų susilaukti kūdikio.
Courteney Cox
Courteney Cox / „NewBeauty“ nuotr.

Apie savo svajonę dar kartą pastoti ir pagimdyti aktorė papasakojo interviu žurnalui „NewBeauty“.

Nuo 2013-ųjų su grupės „Snow Patrol“ nariu Johnny McDaidu draugaujanti Courteney Cox į savo situaciją žiūri realiai: vargu ar jai bepavyktų pastoti natūraliai, tačiau ji mato alternatyvą – galėtų išnešioti savo gimdoje įsodintus ir mylimojo apvaisintus donorės kiaušinėlius.

„Norėčiau dabar turėti kūdikį. Norėčiau. Žinau, tai beprotiška, bet norėčiau, – atviravo Courteney Cox. – Na, aš juk galėčiau išnešioti kieno nors kito kiaušinėlius. Būčiau viena iš seniausių tai darančių moterų, bet labai to norėčiau – su Johnny norėčiau.“

Courteney Cox ir 13 metų už ją jaunesnis airis Johnny McDaidas kartu yra nuo 2013-ųjų rudens. Vos po pusmečio draugystės pora susižadėjo, tačiau 2015-ųjų lapkritį netikėtai išsiskyrė – jiedu nerado bendro sutarimo, kurioje šalyje toliau kurti bendrą ateitį. Tačiau meilė buvo stipresnė nei ginčai dėl vietos, tad po kelių mėnesių jiedu atnaujino savo santykius ir, panašu, surado abiem priimtiną sprendimą.

AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston
AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston

15min primena, kad aktorė su buvusiu vyru Davidu Arquette'u turi 13-os metų dukrą Coco.

Vėlyva motinystė – ne naujiena pramogų pasaulyje

Jeigu Courteney Cox svajonės išsipildytų ir ji dar kartą pastotų, ji tikrai būtų viena iš vyriausių garsenybių, tam pasiryžusių. Tačiau pramogų pasaulyje netrūksta moterų, kurios, savo jaunystę skyrusios karjerai, minčių apie motinystę dėl amžiaus nepalaidoja.

Štai supermodelis Naomi Campbell neseniai taip pat išreiškė norą susilaukti kūdikio, o tai, kad jai – 47-eri ir ji dar tik ieško potencialaus kūdikio tėvelio, garsiai moteriai neatrodo didelė problema.

„Kai šiandien mokslas tiek pažengęs, manau, kad galiu tai padaryti kada panorėjusi“, – įsitikinusi Naomi Campbell.

O kai dainininkė Janet Jackson šių metų sausį pagimdė savo pirmagimį sūnų Eissą, jai buvo jau 50 metų.

Garsių moterų, kurios gimdė įpusėjusios penktąją dešimtį, dar daugiau: tai aktorės Laura Linney, Halle Berry, Kelly Preston, Geena Davis, Susan Sarandon, Marcia Cross, supermodelis Iman.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Courteney Cox su mylimuoju Johnny McDaidu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Courteney Cox su mylimuoju Johnny McDaidu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius