Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

55-erių Brigitte Nielsen parodė prieš mėnesį gimusią dukrą: „Jos laukėme 10 metų“

Aktorė ir buvęs modelis Brigitte Nielsen pristatė pasauliui savo penktąją atžalą – prieš mėnesį gimusią dukrą Fridą. Jos žvaigždė susilaukė būdama 54-erių, o ką tik atšventė ir 55-ąjį jubiliejų.
Brigitte Nielsen
Brigitte Nielsen / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Brigitte Nielsen

Iš Danijos kilusi kino žvaigždė nustebino pasaulį, kai gegužės pabaigoje pranešė esanti nėščia – nepaisant to, kad jai jau 54-eri.

O po keturių savaičių, birželio 22-ąją, gimė jos „mažoji princesė“ Frida, kurios aktorė su vyru, Italijos modeliu Mattia Dessi laukė net 10 metų.

„Ji sveika ir graži – gavau viską, apie ką svajojau“, – džiaugėsi Brigitte Nielsen duodama interviu „People“. Būtent šiam žurnalui ji suteikė ir išskirtines teises į pirmąsias dukrelės nuotraukas, vieną iš fotosesijos kadrų galite pamatyti štai čia:

Laikydama išsvajotą dukrą glėbyje, Brigitte Nielsen neslepia, kad kelias iki to buvo labai ilgas ir sudėtingas.

Aktorė prisimena, kad būdama 40-ies metų sudėtingai skyrėsi su savo ketvirtuoju vyru ir tuo metu ji mažiausiai galvojo apie naują meilę. Tačiau netikėtai sutiko 15 metų jaunesnį italą Mattia Dessi – jų santykiai klostėsi žaibišku greičiu, ir ilgai nelaukę jie pradėjo planuoti vaikelį. Turint omeny Brigitte amžių, pora atsigręžė į pagalbinį apvaisinimą kartu su kiaušinėlių šaldymu.

„Buvo labai daug nusivylimo, – sako Nielsen. – Tie skambučiai su atsakymu „neigiamas“, tas laukimas... Kartais jautiesi labai vieniša, nes dauguma moterų nesikalba apie tai.“

Be savo „mažosios princesės“, Brigitte Nielsen turi dar keturis jau suaugusius sūnus: Julianą (34 m.), Killianą (28 m.), Douglasą (25 m.) ir Raoulį (23 m.).

Pirmojo sūnaus Brigitte Nielsen susilaukė būdama vos dvidešimties ir tuo metu ji prasimušinėjo Holivude. Moteris pripažįsta, kad tada turėjo daug pagalbos ir galėjo dirbti, o tai reiškia – mažiau laiko būti su savo kūdikiu. Dabar, susilaukus Fridos, jos motinystė visai kitokia: „Aš dabar daug pajėgesnė, mažiau besierzinanti ir nebijau. Tiksliai žinau, ką norsiu su ja daryti.“

„Instagram“ nuotr./Brigitte Nielsen su dukra Frida
„Instagram“ nuotr./Brigitte Nielsen su dukra Frida

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius