Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

57-erių Hugh Grantas pirmąkart žengė prie altoriaus: vedė mylimąją Anną Eberstein

57-erių Hugh Grantas pagaliau žengė link altoriaus – nusprendė prisiekti amžiną meilę. Aktorius susituokė su ilgamete mylimąja Anna Eberstein (39).
Hugh Grantas ir Anna Eberstein
Hugh Grantas ir Anna Eberstein / „Scanpix“/AP nuotr.

Hugh Grantas yra anksčiau sakęs, kad santuoka netiki, aktorius tikino, kad žmonės nėra sutverti ilgiems, ištikimybe paremtiems santykiams.

Tačiau jo nuomonė visiškai pasikeitė. Tikra meile jį privertė patikėti mylimoji iš Švedijos, kurią jis vedė penktadienį, praneša Telegraph. Nuotraukas, kaip atrodė jaunavedžiai ir jų pasirinkti žiedai, galite pamatyti čia.

Vestuvės vyko miesto rotušėje, visai netoli nuo jųdviejų namų vakarų Londone.

Hugh ir Anna buvo užfiksuoti išeinantys iš santuokų rūmų susikibę už rankų, besišypsantys.

„Jie atrodė labai laimingi ir atsipalaidavę. Tai buvo paprasta šventė, kurioje dalyvavo tik poros artimiausieji“, – kalbėjo šaltinis.

Nuotakos tėvai ir du broliai, Hugho tėvas ir brolis, du vyresnieji poros vaikai po ceremonijos sėdo į automobilius ir kažkur išvyko. Dar prieš santuoką jie visi pietavo prancūziškame restoranėlyje.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Hugh Grantas ir Anna Eberstein
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Hugh Grantas ir Anna Eberstein

„Niekas iš Hugh Granto aplinkos net negalėjo įsivaizduoti, kad ši diena išaus. Jau greitai jis bus pensininkas, o tuo pačiu pagaliau taps šeimos vyru“, – dar prieš poros santuoką teigė „The Sun“ šaltinis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Hugh Grantas ir Anna Eberstein
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Hugh Grantas ir Anna Eberstein

Hugh ir Anna kartu skaičiuoja jau šešerius metus ir augina tris bendrus vaikus. Tai – Johnas Mungo, gimęs 2012-ųjų rugsėjį, taip pat jaunėlis, pasaulį išvydęs 2015-ųjų gruodį. Aktoriaus buvusioji Elizabeth Hurley 2018-ųjų kovą užsiminė, kad Hugh ir Anna pavasarį susilaukė ir trečio vaiko, tačiau tiksli gimimo data ir vaiko lytis nėra žinoma.

Be trijų vaikų su Anna, Hugh taip pat turi du vaikus su buvusia mylimąja Tinglan Hong.

Ilgiausi H.Granto santykiai su aktore ir modeliu Elizabeth Hurley truko 13 metų. Jiedu skirtingais keliais pasuko 200-aisiais, tačiau liko gerais draugais, o Hugh Grantas net tapo Elizabeth Hurley sūnaus Damiano krikštatėviu. Aktorius taip pat trejus metus susitikinėjo su Jemima Khan, kol galiausiai išsiskyrė 2007 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius