Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

62 metų erotinių fotosesijų modelis Suzy Monty vis dar nesibodi apsinuoginti prieš kameras

Suzy Monty (62) spalį turėtų paminėti keturiasdešimtąsias vestuvių metines, o dėl savo amžiaus jau gali gauti nuolaidą važinėjant viešuoju transportu. Tačiau jos kūnas kelia pavydą ne vienai keliomis dešimtimis metų jaunesnei moteriai.
Suzy Monty
Suzy Monty / „Facebook“ nuotr.

Suzy yra tituluojama kaip vyriausias erotinių fotosesijų modelis Didžiojoje Britanijoje – į septintą dešimtį įkopusi moteris vis dar nesibodi nusimesti drabužių prieš kameras.

„Modelio darbas yra mano gyvenimo aistra. Nors visiems gali atrodyti, kad tai nuostabus ir daug pastangų nereikalaujantis užsiėmimas, kuris veikiau yra pramoga, o ne darbas, tačiau galiu jus užtikrinti – pozuoti prieš kameras yra sunkus ir juodas darbas“, – Dailymail.co.uk pasakojo S.Monty.

Facebook nuotr./Suzy Monty
„Facebook“ nuotr./Suzy Monty

Moteris atviravo, kad šiuo metu erotinės fotosesijos – retenybė, mat daugelis mieliau ją kviečia pozuoti įvairiose mados fotosesijose.

Suzy dirbo modeliu beveik visą gyvenimą, tačiau sulaukusi 40-ies sustabdė karjerą dėl ligos. Prireikė 20 metų, kad moteris vėl grįžtų į modelių pasaulį. „Viena modelių agentūra pagyrė, kad atrodau jauniau nei mano amžiaus moterys. Daugelis tikisi, kad 62 metų moteris jau turi būti senolė, tačiau aš – išimtis“, – teigė modelis.

S.Monty atskleidė, kad jos sėkmės formulė – šypsena. „Aš spinduliuoju geras emocijas ir džiaugsmą, todėl ir šalia esantys žmonės negali nesišypsoti“, – teigė Suzy.

Daugiau Suzy nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Facebook nuotr./Suzy Monty
„Facebook“ nuotr./Suzy Monty

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius