-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

67-erių „Daktarė Kvin“ Jane Seymour pozavo „Playboy“: odė moteriškumui, neturinčiam amžiaus

Kultinio serialo „Daktarė Kvin“ žvaigždė Jane Seymour nustebino gerbėjus pozavusi vyrų žurnalui „Playboy“ – 67-erių metų aktorė sako, kad šiandien jaučiasi žymiai seksualesnė nei kada nors anksčiau.
Jane Seymour
Jane Seymour / 15min montažas / „Instagram“ nuotr.

Buvusi Džeimso Bondo mergina savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo kadru iš „Playboy“ fotosesijos – subtiliai seksualioje nuotraukoje aktorė įsiamžinusi su šilkiniais naktinukais ir pūkuotu megztiniu savo namų Malibu lovoje, plačiai besišypsanti ir atrodanti tiesiog kerinčiai.

Kituose fotosesijos kadruose aktorė pozuoja su suknele įbridusi į vandenį, vilkėdama šilkinius naktinius ir tiesiog spinduliuoja neginčytinu moterišku žavesiu.

Visa fotosesija dvelkia subtilia, skoninga erotika, tačiau niekur neperlenkiama lazda. Visi gerbėjai vienbalsiai sutinka, kad naujosios Jane Seymour nuotraukos yra tikras penas akims ir odė moteriškumui, kuris, akivaizdu, neturi amžiaus.

Tai – trečias kartas, kuomet Jane Seymour fotografavosi „Playboy“. Anksčiau ji kultiniam vyrų žurnalui pozavo 1973 ir 1987 metais, būdama 22-ejų ir 35-erių.

I got to shoot the legendary @janeseymour for @playboy. @artandmotion

A post shared by Aaron Feaver (@feaverish) on

Na o kalbėdama su „Playboy“, Jane Seymour sakė, kad šiuo gyvenimo laikotarpiu jaučiasi kur kas seksualesnė ir labiau pasitikinti savimi nei kada nors anksčiau, nors jaunystėje ir buvo vadinama viena seksualiausių aktorių.

„Dabar jaučiuosi daug seksualesnė nei tada, kai buvau jaunesnė. Tada galvodavau, kad dieve, aš turėčiau būti seksuali – bet ką tai reiškia? Yra neapsakoma laisvė gyventi taip ilgai, kaip gyvenu aš. Kaip mano tėvas sakydavo, (dabar) jaučiuosi patogiai savo pačios odoje“ – sakė aktorė, savo metus laikanti didžiausiu savo privalumu.

„Emmy“ statulėle apdovanota aktorė net prisipažino, kad ją dažnai mergina perpus jaunesni vyrai.

„Atsakau jiems: „O, brangusis, kitame gyvenime“, – juokdamasi žurnalui „Playboy“ sakė aktorė. – Tačiau tai mane labai pamalonina. Turiu omenyje, kad tokiame amžiuje moteris juk dažnai jaučiasi nematoma! Bet aš nebandau nieko niekam įrodinėti. Kai esi jaunesnė, tik ir stengiesi, kad visi į tave žiūrėtų. O aš visiškai dėl to nesistengiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius