-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 metų berniukas užkariavo internautų širdis: augina 60 centimetrų ilgio afro stiliaus šukuoseną

Modelis ir išskirtines garbanas auginantis Faroukas James'as Milleris (7) sukėlė tikras bangas internete po to, kai jo mama į instagramą įkėlė nuotrauką su berniuko šukuosena. Septynerių metų Faroukas James'as augina 60 centimetrų ilgio plaukus ir jau dabar savo instagrame turi gausų 256 tūkst. sekėjų būrį. Tapęs tikra socialinio tinklo žvaigžde jis skatina žmones mylėti savo natūralius plaukus ir nebijoti išsiskirti.
Faroukas James'as Milleris
Faroukas James'as Milleris / „Instagram“ nuotr.

Berniuko mama Bonnie Miller prižiūri ne tik sūnaus plaukus, bet ir tvarko nuotraukų turinį jo asmeninėje „Instagram“ paskyroje. Portalui „Insider“ moteris atskleidė, kad į socialinį tinklą kelia motyvuojančius įrašus, kurie skatina kiekvieną žmogų būti savimi, o berniukus nebijoti užsiauginti ilgesnius plaukus.

„Mes rašome pozityvias žinutes žmonėms, skatiname juos nebijoti būti savimi, priimti save tokius, kokie yra. Šios mintys ypač skiriamos berniukams. Kiekvienas vaikas turi teisę turėti ilgus arba trumpus plaukus“, – apie socialinio tinklo turinį pasakojo berniuko mama.

„Instagram“ nuotr./Faroukas James'as Milleris
„Instagram“ nuotr./Faroukas James'as Milleris

Londone gyvenantis Faroukas James'as Milleris modelio karjerą pradėjo būdamas vos šešių mėnesių. Sulaukęs ketverių jis pirmą kartą pasirodė ant podiumo Londono mados savaitėje. Išskirtiniai jo plaukai pritraukė ne vienos rūbų firmos dėmesį. Šios kompanijos moka berniukui, kad jis reklamuotų jų rūbus per asmeninį instagramą. Gaunami pinigai iš reklamos truputį prisideda prie šeimos biudžeto ir kelionų.

Farouko mama pasakojo, kad jau tada, kai gimė sūnus, ji suprato, kad turės išskirtinius plaukus. Mažylis gimė su tiesiais ir juodais plaukais, kurie užaugdavo po 2 centimetrus. Sulaukęs ketverių metų vaikas galėjo džiaugtis gražiai susiformavusiomis garbanomis.

Nors susidaro įspūdis, kad berniuko plaukai nuolatos atrodo nepriekaištingai, tačiau plaukų priežiūros procesas gali trukti net iki 3 valandų.

„Kai Faroukas James'as atsikelia su kasytėmis, aš į jo plaukus įpilu truputį aliejaus, kuris išleidžia mazgus ir išlygina garbanas. Po 30 minučių pirštais išskiriu mazgus ir tada iššukuoju specialiomis šukomis. Galutinis skalavimas visada atliekamas filtruotu vandeniu. Tuomet, kol jo plaukai dar gana šlapi, įtrinu kondicionieriaus“, – apie sudėtingą plaukų priežiūros procesą pasakojo berniuko mama.

„Instagram“ nuotr./Bonnie Miller ir Faroukas James'as Milleris
„Instagram“ nuotr./Bonnie Miller ir Faroukas James'as Milleris

Moteris sūnaus plaukų nuotrauką pirmą kartą paskelbė prieš ketuverius metus. Įrašas instagrame sulaukė didelio dėmesio.

Būtent po šių nuotraukų berniuko instagramas sulaukė daug gerbėjų, sparčiai augančio sekėjų skaičiaus. Nuo tada berniukas vis dažniau gaudavo įvairius pasiūlymus iš modelių agentūrų, rūbų kompanijų ir reklamų.

Tiesa, neseniai berniuko mama jo didžiausių gerbėjų paklausė apie naują šukuoseną. Ši mintis sekėjams patiko ir jie netrukus sulaukė rezultatų. Berniukas trumpam atsisakė milžiniškų garbanų ir supynė plaukus į plonas ir ilgas kasytes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius