-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adomaitis siunčia linkėjimų iš Tailando

Intensyviai visus metus dirbęs ir naują albumą „Window of my soul“ išleidęs atlikėjas Linas Adomaitis pailsėti ir šviežių kūrybinių minčių pasisemti išvyko į Tailandą.
Linas Adomaitis su drauge Irma
Linas Adomaitis su drauge Irma / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Tailandas

Atlikėjas telefonu džiaugėsi, jog Tailandas jį ir draugę Irmą pasitiko svetingai. Jau pirmą kelionės dieną atvykę į mažą miestelį ant jūros kranto, keliautojai vietios gyventojų šeimos buvo priimti su plačiausia šypsena, apgyvendinti jaukiame kambaryje ir net masažu palepinti, mat namų šeimininkė – profesionali masažo meistrė.

Linas prasitarė, kad šios kelionės metu norėtų ir toliau išvengti populiarių turistinių vietovių ir kur kas daugiau laiko praleisti su žmonėmis, kurie verčiasi ne iš turizmo.

„Mūsų planuose – tolimieji pietūs, keliaujant Malaizijos link, ir šiaurinės Tailando vietovės. Jau aplankėme porą nedidelių miestelių. Žmonės draugiški, net ir gatvės praeivis šypsosi, jei susitinka žvilgsniai. Čia vietos gyventojai nelabai supranta, kaip galima nesišypsoti!“

Kol kas sutikti žmonės – budistai. Teko daug kur matyti ir vienuolių, kurie prižiūri Budos šventyklas ir šventyklėles, esančias net ir pačiose netikėčiausiose vietose, pvz., vidury lauko ar kalno viršūnėje, kelio pakrašty ir centrinėse miestų aikštėse.

„Apie virtuvę, manau, reikės atskiro straipsnio. Kol kas neturiu žodžių apsakyti, kokia įspūdinga šio krašto virtuvė“, – telefonu įspūdžius pasakojo Linas.

Linas su širdies drauge ne tik poilsiauja. Atlikėjas į kelionę pasiėmė ir savo mini įrašų studiją. Todėl dabar sėkmingai įrašinėja įvairius garsus gamtoje, autobusuose, prie jūros ir džiunglėse. Aplinkos garsus muzikos prodiuseris renka savo naujam muzikiniam darbui. „Tai bus neįprastas darbas, apie kurio detales kol kas negaliu pasakoti, bet labai tikiu šiuo projektu. Jam ruošiausi beveik 10 metų, todėl šiuo metu mano renkami garsai pravers“, – mįslingai pokalbį baigė  Linas, siunčiantis visiems šilčiausius linkėjimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius