-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistras filme „Divergentė“ kaitins pagrindinių aktorių Shailene Woodley ir Theo Jameso bučiniai

Futuristinis veiksmo filmas „Divergentė“ (angl. „Divergent“) ne tik pasiūlys žiūrovams įdomią ir netikėtą ateities Žemės versiją, bet ir padovanos dar vieną romantišką ir neprognozuojamą meilės istoriją.
Shailene Woodley ir Theo Jamesas filme „Divergentė“
Shailene Woodley ir Theo Jamesas filme „Divergentė“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Ji – už vietą Ryžtingųjų bendruomenėje besigrumianti Beatrisė (vaidina Shailene Woodley), o jis – vienas iš jos trenerių, Ketvirtasis (vaidina Theo Jamesas). Atrodytų, jų sąjunga neįmanoma, tačiau tapę ramsčiu vienas kitam jie gali pasipriešinti nusistovėjusiai tvarkai.

Beatrisė yra ypatinga, per specialų sugebėjimų patikrinimą, kuris atliekamas kiekvienam 16-mečiui, paaiškėja, kad ji nėra tokia kaip visi „normalūs“ paaugliai. Pagal asmenines savybes žmonės skirstomi į Pasiaukojančiuosius, Taikinguosius, Sąžininguosius, Ryžtinguosius ir Išmintinguosius, tačiau mergina turi savybių, priklausančių ne vienai bendruomenei, o net trims. Tačiau tokie kaip Beatrisė yra grėsmė sukurtai tobulai visuomenei, mat juos sunku suvaldyti ir prognozuoti, tad herojei teks slėpti savo tikrąją prigimtį.

Beatrisei mėginant pritapti itin daug ištvermės ir drąsos reikalaujančioje Ryžtingųjų bendruomenėje ji pamils tvirtą ir dailų Ketvirtąjį. Būtent jam mergina galės patikėti savo paslaptis ir tikėtis jo pagalbos. Pagrindinius aktorius įkūniję 22-ejų amerikietė Sh.Woodley ir 29-erių anglas Th.Jamesas ne tik puikuojasi ant filmo „Divergentė“ plakatų, bet ir neseniai papuošė žurnalo „Entertainment Weekly“ viršelį. Jie meiliai vienas prie kito glaudėsi ir per antradienį Čikagoje vykusią filmo premjerą.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Shailene Woodley ir Theo Jamesas ant „Entertainment Weekly“ viršelio
„ACME Film“ archyvo nuotr./Shailene Woodley ir Theo Jamesas ant „Entertainment Weekly“ viršelio

Jauniems ir išvaizdiems aktoriams drauge teko nusifilmuoti ne vienoje jautrioje ir aistringoje scenoje. Filmo anonse Beatrisė švelniai ranka perbraukia Ketvirtajam (tikrasis vaikino vardas filme – Tobias, – red. past. ) per tatuiruotėmis išmargintą nugarą, o viename iš reklaminių filmukų poros lūpos susilieja karštam bučiniui.

VIDEO: Jausminga filmo veikėjų akimirka, skambant Ellie Goulding dainai „Dead in the Water“

Žiūrovų visame pasaulyje nekantriai laukiama juosta  „Divergentė“ žiūrovams pateiks ne tik romantišką poros istoriją, bet ir sudėtingą jų kovą prieš sistemą, sudėtingus išbandymus ir nuolat tykantį pavojų.

Filmą „Divergentė“ režisavo amerikiečių kino kūrėjas Neilas Burgeris, žinomas kaip 2011-ųjų juostos „Šalutinis efektas“ ir 2006-ųjų filmo „Iliuzionistas“ režisierius. Naujojo jo darbo scenarijus sukurtas pagal to paties pavadinimo Veronicos Roth romaną, išleistą 2011-aisiais.

Fantastinis ateities pasaulis, kova už vietą bendruomenėje ir jausminga jaunuolių meilė Lietuvos kino teatruose jau nuo kovo 28 dienos.

VIDEO: Filmo „Divergentė“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius