Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Emma Roberts sumanė be eilės nusipirkti pyragaičių, tačiau buvo nuvaryta į eilės galą

Jaunajai aktorei Emmai Roberts po truputį reiškiasi žvaigždžių liga – mergina pyragaičių norėjo nusipirkti be eilės, nes manė, kad yra svarbesnė už visus kitus eilėje laukiančius žmones. Parduotuvės personalas parodė Emmai Roberts jos vietą ir nuvarė į eilės galą.
Emma Roberts
Emma Roberts / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.
Temos: 1 Emma Roberts

Niujorke 22-ejų Emma Roberts su savo atstove spaudai atvažiavo į „Dominique Ansel Bakery“ kepyklėlę, kurioje prekiaujama nauju produktu – pyragaičiu, kuris yra spurgos ir prancūziško raguolio mišinys. Naująjį produktą konditeris Dominique'as Anselas pavadino „Cronut“ – tai dviejų žodžių „doughnut“ (liet. spurga) ir „croissant“ (liet. raguolis) junginys.

Aktorės Julios Roberts dukterėčia nenorėjo laukti ilgoje eilėje, kuri buvo nusidriekusi lauke, taigi nutarė turinti teisę pyragaičio paragauti negaišusi savo laiko. Tačiau durininkas, kuris prie kepyklėlės durų kontroliavo lankytojų srautą, neįleido Emmos Roberts ir liepė jai grįžti į eilės galą. Susigėdusi Emma Roberts buvo priversta atsistoti eilės pabaigoje, tačiau palaukusi keletą minučių nusprendė nebegaišti laiko ir patraukė savo keliais, taip ir neparagavusi naujojo pyragaičio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius