-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Emma Watson užjaučia princo sužadėtinę Kate Middleton

Britų aktorė Emma Watson, išgarsėjusi filmuose apie berniuką burtininką Harį Poterį, prasitarė žurnalistams, kad jai gaila Didžiosios Britanijos princo Williamo sužadėtinės Kate Middleton.
Emma Watson
Emma Watson. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

E.Watson princo sužadėtinę pavadino „vargšele“ ir tikino, kad K.Middleton turėtų būti itin sunku išlaikyti didžiulį spaudimą prieš vestuves. Karališkoji vestuvių ceremonija Londone vyks balandžio 29-ąją.

21-erių praėjusį penktadienį sulaukusi E.Watson neseniai prisipažino žurnalistams, kad ji nekantrauja imtis naujų kino projektų, vos tik pasibaigs darbas su paskutiniuoju filmu apie Harį Poterį.

„Mane žavi mintis pagaliau išmėginti ką nors nauja, po to kai dešimt metų vaidinau tik Hario Poterio filmuose. Gegužę pradedu filmuotis naujame filme. Jo veiksmas vyks JAV, Pensilvanijoje, Pitsburge, o man teks įgusti kalbėti su amerikietišku akcentu. Tai man iššūkis, bet noriu pokyčių“, – sakė viena turtingiausių britų jaunų aktorių. Neseniai E.Watson paskelbė kuriam laikui sustabdanti studijas universitete, kad galėtų daugiau laiko skirti karjerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius