-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Lohan anksčiau laiko paleista iš reabilitacijos klinikos

Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan antradienį buvo anksčiau laiko paleista iš reabilitacijos klinikos, kurioje praleido tik 22 dienas, nors teismas jai skyrė trijų mėnesių gydymo programą.
L.Lohan teisme
L.Lohan teisme / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lindsay Lohan

24 metų L.Lohan iš priklausomybės ligų gydymo centro anksčiau laiko paleista netrukus po to, kai žiniasklaida pranešė, jog medikai nemano, kad juostos „Keistas penktadienis“ žvaigždė turi priklausomybės ar psichiatrinių problemų, kurios buvo anksčiau nustatytos.

Apie garsenybių gyvenimą rašanti interneto svetainė Radaronline.com pranešė, kad aktorė antradienį popiet pro užpakalines Los Andželo klinikos skyriaus duris buvo palydėta iki jos laukusio limuzino.

Tuo tarpu kitas pramogų pasaulio naujienas skelbiantis tinklalapis TMZ.com nurodė, kad dabar L.Lohan bus taikomas ambulatorinis gydymas.

Trečiadienį numatytas teismo posėdis, tačiau aktorė jame veikiausiai nedalyvaus.

Rugpjūčio pradžioje L.Lohan anksčiau laiko buvo paleista iš kalėjimo, praleidusi jame trylika dienų, nors teismas jai skyrė 90 dienų įkalinimo bausmę.

Už grotų L.Lohan buvo pasiųsta už tai, kad pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas, kurių laikytis ji turėjo, kai 2007 metais buvo nuteista už vairavimą apsvaigus ir kokaino laikymą.

Įkalinimo laikas aktorei buvo sutrumpintas už gerą elgesį ir pagal programą, skirtą sumažinti kalinių skaičių perpildytuose vietos kalėjimuose.

Paleista iš kalėjimo L.Lohan iš karto atvyko į reabilitacijos kliniką Los Andžele priverstiniam 90 dienų gydymui, kuris buvo dalis jai teismo skirtos bausmės.

Tačiau jos bylą tyręs prokuroras prieš dvi savaites sakė, kad sveikatos priežiūros specialistai veikiausiai rekomenduos paleisti L.Lohan iš klinikos anksčiau laiko ir taikyti jai tik ambulatorinį gydymą.

Kaip pranešė TMZ.com, medikai mano, kad L.Lohan buvo klaidingai diagnozuotas dėmesio sutrikimo ir hiperaktyvumo sindromas, dėl kurio ji kelerius metus gėrė vaistus. Tinklalapio duomenimis, neseniai aktorei buvo klaidingai nustatytas ir bipoliarinis sutrikimas.

2007 metais L.Lohan prisipažino, jog yra priklausoma nuo alkoholio bei narkotinių medžiagų, ir tris kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje.

Gegužę aktorei buvo nurodyta ant kojos nešioti alkoholio kiekį matuojantį prietaisą ir ji buvo pasiųsta į kalėjimą už tai, kad praleido virtinę užsiėmimų pagal alkoholikų reabilitacijos programą. Ši programa buvo viena iš jos lygtinio paleidimo prieš trejus metus sąlygų.

L.Lohan išgarsėjo būdama vienuolikos, kai nusifilmavo juostoje „Spąstai tėvams“, o didžiausią populiarumą jai atnešė 2003 bei 2004 metais pasirodę filmai „Keistas penktadienis“ bei „Naujokė“.

Tačiau sulaukusi dvidešimties aktorė jau lankėsi anoniminių alkoholikų susitikimuose, o jos audringas gyvenimo būdas tapo neišsemiamu šaltiniu bulvarinei žiniasklaidai.

L.Lohan motina Dina pareiškė, kad „nesukalbama“ teisėja pasikarščiavo, pasiųsdama jos dukrą už grotų. Ji taip pat sakė, jog po reabilitacijos Lindsay ketina iš Holivudo sugrįžti į Niujorką.

Dėl L.Lohan teisinių bėdų buvo atidėtas jos naujos juostos, kurioje aktorė įkūnys aštuntojo dešimtmečio pornografinių filmų žvaigždę Linda Lovelace, filmavimas.

Pastarąjį kartą kino ekranuose L.Lohan buvo galima išvyti kritikų supeiktame 2007–ųjų filme „Žinau, kas mane nužudė“. 2008 metais už šią juostą L.Lohan gavo dvi „Auksines avietes“ – satyrinius apdovanojimus, kurie skiriami blogiausiems Holivudo aktoriams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius