-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Kevino Harto žmona atskleidė, kaip sužinojo apie vyro neištikimybę ir kodėl jam atleido

Aktoriaus ir komiko Kevino Harto (40) žmona Eniko Parrish (35) atvirai prakalbo apie prieš keletą metų poros santykiams sunkumų sukėlusį neištikimybės skandalą ir atskleidė, kodėl net po tokio „viešo pažeminimo“ ji nusprendė jam atleisti.
Eniko Parrish ir Kevinas Hartas
Eniko Parrish ir Kevinas Hartas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Kevinas Hartas

Gruodžio mėnesį „Netflix“ pristatė pirmąsias K.Harto dokumentinio serialo „Kevin Hart: Don’t F**k This Up“ serijas, kuriose atviriau nei įprastai žinomas vyras ir jo sutuoktinė pasakoja apie įvairius poros gyvenimo etapus bei skandalus, kurių vienas – K.Harto neištikimybė.

Būtent šiam įvykiui daugiausiai dėmesio skiriama epizode, pavadintame „Kas nutiko Vegase“ („What Happened in Vegas?“). K.Harto žmona prisiminė akimirką, kai sužinojo apie mylimo vyro posūkį į kairę. Tuo metu E.Parrish laukėsi jųdviejų vaiko, rašo „E! News“.

„Sužinojau per privačią žinutę. Nežinau, nuo ko ji buvo, – pasakojimą pradėjo moteris. – Man atsiuntė sumontuotą vaizdo įrašą, kuriame įamžintas Kevinas ir, žinote, kita moteris. Tuo metu laukiausi. Buvau septintą ar aštuntą mėnesį nėščia. Pusryčiavau, įsijungiau telefoną ir iškart pratrūkau. Paskambinau jam, verkiau ir buvau įsiutusi. Vis kartojau jam: „Kaip leidai, kad tai įvyktų?“

E.Parrish tęsė, kad po tokio skaudaus įvykio ji jautėsi „viešai pažeminta“ savo vienintelio artimo ir brangaus žmogaus ir teigė jam pasakiusi, kad jei jis ketina ir toliau taip elgtis, ji nenori būti viso to dalimi.

Kadangi E.Parrish gimdymo terminas buvo labai arti, moteris labai nerimavo dėl savo kūdikio ir stengėsi išlikti rami.

„Manau, tik tai man ir padėjo visa tai ištverti. Nebuvau pasiruošusi išardyti šeimos. Norėjau, kad Kenzo pažinotų savo tėtį ir su juo užaugtų. Daug kentėjau, bet mes tai išsprendėme, o dėl tų įvykių jis tapo geresniu vyru“, – toliau pasakojo E.Parrish, bandydama susitvardyti ir neverkti.

Akivaizdžiai susijaudinusi 35-erių moteris toliau pasakojo: „Iš dalies džiaugiuosi, kad taip nutiko, suprantate? Susigraudinu kaskart apie tai kalbėdama. Atleiskite.“

Neištikimybės skandalas poros santykių tvirtumą išbandė 2017-aisiais. Vėliau pats K.Hartas prisipažino, kad tai ne kokie gandai ir jis iš tiesų išdavė žmoną. Socialiniame tinkle jis rašė: „Atsidūriau aplinkoje, kurioje gali nutikti tik blogi dalykai ir taip įvyko. Tai darydamas žinojau, kad įskaudinsiu artimiausius man žmones, su kuriais jau kalbėjau ir kurių atsiprašiau – tai buvo mano žmona ir vaikai.

Sunkiausia buvo pasakyti savo žmonai, – toliau dokumentiniame seriale pasakojo aktorius, ekrane rodant jo šeimos vaizdus. – Sunkiausia buvo tai, kad žinojau, kaip blogai priverčiau kitus jaustis. (…) Kai pamačiau tokio savo neatsakingo elgesio poveikį, buvau sugniuždytas.“

E.Parrish atskleidė tikinti atleidimais, tačiau pridūrė tai pasiryžusi daryti tik kartą. Jei dar kartą nutiktų kažkas panašaus, kaip kalbėjo ji dokumentiniame seriale, santykiai su vyru iškart nutrūktų. „Kol jis elgiasi tinkamai, viskas gerai“, – tęsė E.Parrish.

15min primena, kad K.Hartui E.Parrish yra antroji žmona. Nuo 2003-ųjų iki 2011-ųjų aktorius santuokoje gyveno su Torrey Hart ir su ja susilaukė dviejų atžalų – dukters Heaven ir sūnaus Hendrixo. Nors pora išsiskyrė prieš kelis metus, juodu sutaria draugiškai ir kartu švenčia bendrų vaikų gimtadienius.

Su E.Parrish žinoma filmų žvaigždė aukso žiedus sumainė 2016-aisiais. Pora augina sūnų Kenzo Kashą.

View this post on Instagram

| We love you Prince ZoZo! ????

A post shared by E N I K O ???? H A R T (@enikohart) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius