Aktoriaus Willo Smitho žmona prisiminė draugystę su Tupacu Shakuru – santykiai buvo sudėtingi

Holivudo žvaigždės Willo Smitho žmona Jada Pinkett Smith su reperiu Tupacu Shakuru pažįstami buvo nuo paauglystės. Tarp artimų draugų laikui bėgant užsimezgė ir romantiški santykiai. Deja, pavydas ir greitas išgarsėjimas bei užgriuvusios problemos, porą išskyrė. Apie sudėtingus santykius su visame pasaulyje žinomu reperiu aktorė J.Pinkett Smith papasakojo kitai romaną su dar viena garsia scenos žvaigžde užmezgusiai Robyn Crawford.
Tupacas Shakuras, Jada Pinkett Smith, Willas Smithas
Tupacas Shakuras, Jada Pinkett Smith, Willas Smithas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

J.Pinkett Smith laidoje „Red Table Talk“ R.Crawford pristatė itin atvirą knygą apie draugystę su legendine atlikėja Whitney Houston. Abi moterys papasakojo, ką reiškia rūpintis kitu joms svarbiu asmeniu, kuris ne tik yra žinomas visame pasaulyje, į jį nukreiptos visos kameros, bet ir kuris eina pavojingu keliu.

R.Crawford knygoje „A Song For You“ atskleidė, kad amžinybėn iškeliavusi dainininkė pasižymėjo egoistiškumu. Kartą W.Houston apkaltino R.Crawford permiegojus su viena iš šokėjų. Supykusi dainininkė pradėjo plėšyti Bibliją, kurią jos naudojo žinutėms viena kitai rašyti.

„Ji paėmė ją ir išplėšusi paskutinį puslapį jį sunaikino, suplėšė į mažus gabalėlius“, – paaiškino R.Crawford.

„Scanpix“ nuotr./Jada Pinkett Smith
„Scanpix“ nuotr./Jada Pinkett Smith

J.Pinkett Smith atsakė, kad toks atlikėjos elgesys jai primena T.Shakurą. Pasak W.Smitho žmonos, draugaudamas su ja jis jautėsi taip, lyg J.Pinkett Smith būtų vienintelis stabilus dalykas jo gyvenime ir moteris negalėjo savo dėmesio skirti niekam kitam, tik jam.

„Puikiai tai suprantu, nes mano santykiai su Pacu taip pat buvo sudėtingi. Jam atrodė, kad esame vienas kito inkarai. Vos tik jis pajusdavo, kad šiam inkarui gresia pavojus – o Dieve“, – apie pavydų T.Shakuro elgesį pasakojo laidos vedėja, kuriai buvusios W.Houston mylimosios knyga jos viduje kažką suvirpino.

„Ji buvo lyg vaistai man. Sunku gyventi su tokiu garsiu žmogumi, kaip ji, o po to jos netekti tokiu tragišku būdu. Turėjau panašią situaciją“, – apie knygą kalbėjo J.Pinkett Smith.

„Scanpix“ nuotr./Tupacas Shakuras
„Scanpix“ nuotr./Tupacas Shakuras

Anksčiau J.Pinkett Smith yra pasakojusi, kad prieš T.Shakuro mirtį juodu susipyko. Ginčas kilo moteriai išreiškus nerimą, kad reperio gyvenimas ritasi žemyn, jis keliauja „neteisingu ir viską griaunančiu taku“.

Kai reperis 1996-ųjų rugsėjo 7 d. Las Vegase buvo nušautas iš pravažiuojančio automobilio, J.Pinkett Smith ir T.Shakuras jau buvo išsiskyrę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius