Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 12 /13:20

Aktorius Tomas Hanksas užsikrėtė koronavirusu

Amerikiečių aktorius Tomas Hanksas ir jo žmona Rita Wilson užsikrėtė koronavirusu. Apie tai aktorius pats pranešė tviteryje.
Tomas Hanksas
Tomas Hanksas / Vida Press nuotr.

63-ejų metų T.Hanksas paskelbė, kad užsikrėtė Australijoje. Pajutęs negalavimus, panašius į koronaviruso sukeliamo susirgimo simptomus, jis nusprendė nerizikuoti ir išsityrė. Tyrimas parodė, kad jis iš tiesų užsikrėtė COVID-2019 virusu.

„Sveiki, žmonės. Rita ir aš esame Australijoje. Pasijautėme šiek tiek pavargę, lyg būtume peršalę, skaudėjo raumenis. Ritą krėtė šaltis. Taip pat pasireiškė neaukšta temperatūra, – rašė aktorius apie simptomus, kurie, kaip vėliau paaiškėjo, pranešė apie garsios poros kūnus užvaldžiusį virusą.

– Ką toliau daryti? Medicinos darbuotojai laikosi protokolų. Mes, Hanksai, būsime ištirti, stebimi ir izoliuoti tiek laiko, kiek reikės dėl visuomenės sveikatos ir saugumo.“

T.Hanksas įraše, paviešintame ir kitose jo socialinių tinklų paskyrose, pridūrė pasidalysiantis visa naujausia informacija ir priminė sekėjams nepamiršti rūpintis savimi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tomas Hanksas ir Rita Wilson
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tomas Hanksas ir Rita Wilson

Į savo sekėjus kreipėsi ir garsios poros sūnus Chesteris Hanksas, žinomas kaip Chetas Haze’as. Trumpame vaizdo įraše reperis patvirtino faktą, kad jo tėvams nustatytas virusas, bet patikino, kad dėl jų būklės nerimauti nereikėtų.

„Tiesa, mano tėvai užsikrėtė koronavirusu. Abu jie dabar Australijoje, kur mano tėtis filmavosi filme. Ką tik su jais kalbėjausi telefonu ir jie abu laikosi gerai, – sakė jis. – Jie nėra stipriai susirgę, dėl to ne nerimauja, jie nesijaudina, tačiau ėmėsi visų reikalingų atsargumo priemonių.

Nemanau, kad dėl to reikėtų labai nerimauti. Vertinu visų susirūpinimą ir dėkoju už linkėjimus, bet, manau, viskas bus gerai. Būkite saugūs.“

Australijoje T.Hanksas ruošėsi pavadinimo dar neturinčio filmo apie Elvį Presley filmavimo darbams. Aktorius juostoje, kaip rašo People.com, įkūnys muzikos ikonos ilgametį vadybininką Tomą Parkerį. Žinoma, šiuo metu visi darbai sustojo.

Australijoje iki šiol išaiškinti 128 užsikrėtimo koronavirusu atvejai. Trys žmonės mirė.

Kovo 11-ąją Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė pasaulinę koronaviruso pandemiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius