Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alos Pugačiovos anūkas Nikita Presniakovas vedė įstabaus grožio „Instagram“ žvaigždę

Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos anūkas, dainininkų Kristinos Orbakaitės ir Vladimiro Presniakovo sūnus Nikita Presniakovas (26 m.) ketvirtadienį vedė savo mylimąją, modelį ir „Instagram“ žvaigždę Alioną Krasnovą (20 m.). Šios iškilmės jau vadinamos metų vestuvėmis Rusijoje.
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova su pamergėmis
Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova su pamergėmis / „Instagram“ nuotr.

Septynetais apipintą dieną – 2017-ųjų liepos 27-ąją – lietuviško kraujo turintis muzikantas ir turtingo verslininko dukra pradėjo ruošdamiesi prabangiame penkių žvaigždučių viešbutyje „The St. Regis Moscow Nikolskaya“ Maskvoje.

Alioną nuo pat ryto puošė žinomų stilistų komanda – jos įvaizdį kūrė viena garsiausių Rusijos dizainerių Julija Prochorova, vadovaujanti „Beloe Zoloto“ mados namams. Kad Alionai būtų drąsiau ir linksmiau, kartu su ja ruošėsi ir būrys jos draugių – puikiai nusiteikusios merginos klausėsi muzikos ir skanavo gardžių desertų.

Tuo tarpu jaunikio įvaizdį kūrė kylantis dizaineris Džemalas Machmudovas iš Gruzijos, jam vestuvių rytą taip pat draugiją palaikė keli draugai.

Nuotakos ir jaunikio pasiruošimo kadrais pasidalijo išskirtines teises nušviesti poros vestuves gavęs žurnalas „Star hit“:

Pirmiausiai Nikita ir Aliona įteisino civilinę santuoką – į santuokos rūmus ketvirtadienio popietę vieni du atvyko su prabangiu baltu „Porsche Panamera“ automobiliu. O vėliau jiedu susituoks ir per pagrindinę ceremoniją po atviru dangumi, stebint svečiams.

Nikitos ir Alionos civilinės santuokos ceremonija:

VIDEO: Никита Пресняков и Алена Краснова в загсе
VIDEO: Свадьба Никиты Преснякова и Алены Красновой. Загс 2

Nikitos ir Alionos vestuvių tema – paralelinė visata, o šią temą puikiai atspindintį šventės dekorą kūrė viena garsiausių Maskvos dekoratorių Lidija Simonova. Tuo pačiu puotoje dvelks ir rokeriška dvasia – tai atspindi pačią porą, mat jaunikis yra muzikantas. Nikitos roko grupė „Multiverse“ yra ganėtinai populiari Rusijoje, ir jie neseniai apšildė Maskvoje koncertavusius rokerius „Aerosmith“.

Kaip atrodo puotos vieta, galite pamatyti štai čia:

Vakare vyksiančioje puotoje dalyvaus apie 150 svečių, o kai kurie į šventę net atskrido iš Amerikos – čia keletą metų gyveno ir mokėsi jaunikis.

Kaip skelbia „Star hit“, jaunavedžiai savo svečius vaišins molekulinės virtuvės šedevrais ir gardžiais ledais, kokteilius maišys vieni geriausių barmenų mieste, o vakarinėje programoje numatyti Kazachstano reperės Kristinos Si bei rusų grupių „Marsel“ ir „Nervy“ pasirodymai. Vidurnaktį bus patiektas žymaus konditerio Renato Agzamovo kurtas tortas.

Šios vestuvės, į kurias pakviesta ne viena vietos garsenybė, jau vadinamos pačiomis įspūdingiausiomis šios vasaros vestuvėmis Rusijoje.

Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė po maždaug trejų metų draugystės, tačiau jiedu pažįstami praktiškai nuo vaikystės – Alionos šeima (jos tėvas – turtingas verslininkas) turi vasarnamį Alos Pugačiovos kaimynystėje, tad jiedu, galima sakyti, augo kartu. Kai Nikita pradėjo draugauti su Aliona, jai tebuvo 17 metų ir ji ėjo į 11 klasę. Santykių pradžioje pora susidūrė su sunkumas: Alionos tėvui nepatiko, kad jo moksleivė dukra susitikinėja su vyresniu vaikinu. O ir Nikita sulaukė kritikos bei patyčių, kai socialiniuose tinkluose pasidalijo pirma bendra nuotrauka su Aliona – esą jis jaučiantis potraukį mokinukėms ir pernelyg greitai pamiršo savo buvusią meilę, su kuria buvo susižadėjęs, bet tuo metu buvo ką tik išsiskyręs.

Nikita Alionai pasipiršo šių metų kovo 8-ąją, per merginos 20-ąjį gimtadienį. Ir nors tuokiasi jiedu būdami dar labai jauni, tačiau jau nekantrauja susilaukti vaikų.

„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova

Aliona ir Nikita vestuves organizavo padedami vedybų planuotojos, o tėvų pagalbos atsisakė.

„Nesu vestuvių ekspertė – nė vienas iš mano vaikų dar nėra susituokęs, – viename interviu prieš vestuves sakė Kristina Orbakaitė. – Užtat esu ekspertė kalbant apie koncertavimą vestuvėse.“

15min primena, kad Nikita Presniakovas yra vyriausias Kristinos Orbakaitės sūnus, kurio ji susilaukė su Rusijos muzikos žvaigžde Vladimiru Presniakovu. Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos ir cirko artisto Mykolo Orbako dukra turi dar vieną sūnų Denį (19 m.) ir dukrą Klaudiją (5 m.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant žurnalo viršelio – santuokos sukaktį minintys Kristina Orbakaitė ir Michailas Zemcovas

VIDEO: Vladimir Presnyakov & Nikita Presnyakov "Wanderer" (Strannik) with English lyrics
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova
„Instagram“ nuotr./Nikita Presniakovas ir Aliona Krasnova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius