-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amber Heard prisipažino smurtavusi prieš buvusį sutuoktinį Johnny Deppą: mėtė į jį puodus ir vazas

Sprendžiant iš paviešintų garso įrašų, kuriuose užfiksuoti garsios aktorių poros ginčai, Amber Heard prisimelavo. Nors, atrodo, visą amžinybę trunkančiuose bylinėjimuose fiziniu smurtu ji kaltino buvusį sutuoktinį Johnny Deppą, kaltės šešėlis, ir, kaip teigiama, didesnis, krenta ir ant jos: A.Heard prisipažino kėlusi ranką.
Amber Heard, Johnny Deppas
Amber Heard, Johnny Deppas / Vida Press nuotr.

Aktorė A.Heard vis dėlto smurtavo prieš buvusį sutuoktinį J.Deppą. Apie tai ji prisipažino garso įrašuose, darytuose dar 2015-aisiais, rašo „Daily Mail“. Viename tokių ji su J.Deppu kalba apie smurto protrūkį ir problemas santuokoje bei užsimena, kaip ji į aktorių mėtė puodus, keptuves ir vazas.

„Atleisk, kad tinkamai tau netrenkiau per veidą, bet aš tau tik sudaviau, nemušiau tavęs“, – su J.Deppu, kaip rašoma, sarkastiškai kalbėjo A.Heard.

„Nežinau, kaip tiksliai judėjo mano ranka, bet tau viskas gerai. Nenuskriaudžiau tavęs, nemušiau tavęs. Aš tau tik sudaviau“, – tęsė aktorė.

„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Amber Heard
„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas ir Amber Heard

Toliau A.Heard – moterų teisių ambasadorė ir smurto šeimoje priešininkė – kaltina J.Deppą bandymu išvengti barnio: „Esi tikras kūdikis. Užauk, Johnny.“ Vėliau ji 56-erių „Oskaro“ nominantą dar ir perspėja saugotis, sakydama, jog „įsiutinus žvėrį, kad ir koks draugiškas jis atrodo“, jis galiausiai pratrūksta.

Tai tik kelios ištraukos iš daugiau nei dvi valandas trukusių pokalbių, kuriais bandyta išspręsti nesutarimus poroje. Jie prieš kelerius metus buvo įrašyti į A.Heard telefoną ir tik visai neseniai „Daily Mail“ perduoti patikimo šaltinio.

„Praeitą vakarą išėjau. Prisiekiu dėl to, nes nebegalėjau pakęsti minties apie fizinį smurtą, – viename iš daugelio įrašų kalbėjo J.Deppas. – Nes jei būtume tęsę, būtų tapę dar blogiau. Jau sakiau tau kartą. Labai bijau, kad jau ir dabar esame padarę nusikaltimą.“

Tačiau A.Heard, kuri 2016 metų gegužę J.Deppui įteikė skyrybų dokumentus ir apkaltino jį ne kartą per 18 mėnesių trukusią jųdviejų santuoką pakėlus prieš ją ranką, įspėjo: „Negaliu prižadėti, kad nebenaudosiu smurto. Dieve, kartais aš taip supykstu, kad nesusitvardau.“

Po pranešimo apie skyrybas A.Heard „Washington Post“ išspausdintame straipsnyje rašė, jog tapo „Karibų piratų“ žvaigždės smurto auka, J.Deppas buvusiai sutuoktinei iškėlė 50 mln. dolerių šmeižto bylą.

Nors A.Heard rašinyje aktoriaus pavardė nebuvo minima, visi suprato, apie ką buvo kalbama. J.Deppas teigė, kad tai – netiesa, kad jis buvo paverstas smurtautoju ir dėl to nukentėjo jo reputacija, jis neteko Kapitono Džeko Sperou vaidmens.

„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas naujoje „Karibų jūros piratų“ dalyje vėl atgis kaip kapitonas Džekas Sperou.
„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas naujoje „Karibų jūros piratų“ dalyje vėl atgis kaip kapitonas Džekas Sperou.

J.Deppo iškeltos bylos dokumentuose teigiama, kad tai jis tapo auka „detaliai parengtos apgavystės“, kurią inicijavo A.Heard, siekdama sulaukti „teigiamo viešumo“ ir naudos savo karjerai.

„Panelė Heard nėra smurto namuose auka; tai ji yra kaltininkė, – teigiama teismo dokumentuose. – Ji sudavė, mušė ir spyrė man. Taip pat ne kartą nusitaikiusi į mano kūną ir galvą metė daiktus, tokius kaip sunkūs buteliai, gėrimų skardinės, degančios žvakės, televizoriaus pultelis ir dažų skiediklio skardinės, kurie mane stipriai sužalojo.“

Į tokius teiginius A.Heard atsakė paviešindama 300 puslapių apimties dokumentus, kuriuose nupasakoti „siaubingi“ smurto atvejai. Jų iniciatorius, kaip galėjote nuspėti, – „monstras“ J.Deppas. Kartu buvo paviešintos A.Heard nubrozdinimų ir randų, išpeštų plaukų, sulaužytų baldų nuotraukos. Visa tai – smurto protrūkio po 2011-aisiais A.Heard ir J.Deppo, kurie tuo metu filmavosi juostoje „Romo dienoraštis“, kartu praleistos nakties rezultatai.

A.Heard ir J.Deppas susituokė 2015-aisiais, bet mažiau nei po dvejų metų išsiskyrė, kai aktorė pareikalavo apribojančios nutarties prieš J.Deppą po to, kai šis poros namuose Los Andžele į ją metė mobilųjį telefoną.

Nepaisant to, kad aktorių pora išsiskyrė priėmusi 7 mln. dolerių susitarimą, ginčai tarp jų nesiliovė.

„Daily Mail“ teigimu, jų gauti garso įrašai daryti likus metams iki A.Heard ir J.Deppo santuokos subyrėjimo. Juose aktorė savo tada vis dar teisėtą vyrą kaltina jos nevertinimu ir smurtu, o J.Deppas žmoną – maniakišku elgesiu.

Garso įrašuose šauksmai ir kaltinimai prityla ir jų pabaigoje poros pokalbis pasisuka visai kita linkme – A.Heard ir J.Deppas sutinka bandyti išsaugoti santuoką.

„Myliu tave ir noriu, kad būtum mano žmona. Aš taip pat noriu būti tavo vyru. Noriu būti geru vyru“, – sakė aktorius.

A.Heard po kelių mėnesių J.Deppą padavė skyryboms.

Šmeižto byloje taškas dar nepadėtas. A.Heard advokatai tikina, kad šie įrašai – dar ne įrodymas, jog moteris išsigalvojo patyrusi smurtą, o J.Deppą ginantys teigia atvirkščiai. Atrodo, kad bendras susitarimas artimiausiu metu priimtas tikrai nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius