Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Amerikoje įsikūrusių princo Harry ir Meghan Markle namuose policija lankėsi jau devynis kartus

Pranešama, kad į pietinėje Kalifornijos dalyje apsigyvenusių Sasekso hercogų namus policija per devynis mėnesius buvo atvykusi tiek pat kartų.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „The Guardian“, nuo tada, kai princas Harry ir Meghan Markle su sūnumi Archie apsigyveno viloje Montecito gyvenvietėje, Santa Barbaros apygardos šerifo biuras net devynis kartus reagavo į iškvietimus, įvardijamus kaip iškvietimai telefonu, signalizacijos įjungimas ir incidentai nekilnojamojo turto teritorijoje.

Vien liepą pareigūnai sulaukė keturių iškvietimų, kurių vienas buvo skambutis, o kiti susiję su įsijungusia signalizacija. Visi šie incidentai užfiksuoti ankstyvomis valandomis.

Lapkritį dėl sureagavusios namų apsaugos sistemos policija pas hercogus vyko dar kartą, o per Kūčias apie 16.13 val. šerifo pavaduotojai į vilą išskubėjo dėl į teritoriją įsibrovusio vyro.

Ten pat pareigūnai sugrįžo ir antrą Kalėdų dieną apie 14.54 val. po skambučio, įvardijamo kaip „incidentas nekilnojamojo turto teritorijoje“. Tada buvo sulaikytas, bet vėliau paleistas, 37-erių Nickolas Brooksas.

Vienas naujausių iškvietimų, suveikus Sasekso hercogų namus saugančiai signalizacijai, užfiksuotas vasario 16 d. apie 2.12 val. nakties.

Kaip rašo „The Guardian“, laiškuose Harry šeimai jo žmona Meghan prašė nenušalinti nuo pareigų asmeninių poros apsaugos pareigūnų paminėjusi, kad princui ne kartą buvo pagrasinta mirtimi.

Pats Harry sakė niekada nemanęs, kad pasitraukus iš karališkosios šeimos jis neteks Jungtinės Karalystės mokesčių mokėtojų pinigais remiamos apsaugos: „Gimiau tokioje šeimoje. Paveldėjau riziką. Tad mane tai šokiravo.“

Pora atskleidė persikrausčiusi į JAV pasirūpinusi „privačiai remiama apsauga“ po to, kai tuo metu šalies prezidentu buvęs Donaldas Trumpas pasakė, kad amerikiečiai už jų apsaugą nemokės.

Šiuo metu karališkajai šeimai nebedirbantys princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan patys moka už apsaugą, teigia „The Guardian“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius