Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Anastasijos Zavorotniuk artimieji išplatino pranešimą apie aktorės būklę – ji niekada nebuvo ištikta komos

Anastasijos Zavorotniuk artimieji aktorei palaikyti skirtoje instagramo paskyroje pirmą kartą pasidalijo žiniomis apie tikrąją žvaigždės sveikatos būklę ir paneigė informaciją apie daugybę ją lydinčių simptomų, taip pat tai, kad aktorė buvo ištikta komos.
Anastasija Zavorotniuk su vyru Peteriu Chernyshyovu
Anastasija Zavorotniuk su vyru Peteriu Chernyshyovu / „Scanpix“ nuotr.

Pasak serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės artimųjų, garsi moteris tikrai serga ir šiuo metu ji yra gydoma. Tačiau, kaip skelbiama įraše, aktorė „nebuvo ištikta komos, jai niekada nebuvo pajungtas kvėpavimo aparatas ir ji nebuvo „nejudrumo“ būsenos, jai nebuvo dingusi atmintis, sutrikusi sąmonė, ištikęs paralyžius ar visiška raumenų atrofija“.

„Visa tai yra išgalvota, – tęsiama socialiniame tinkle. – Tiesa tokia, kad ji serga ir darome viską, kad liga būtų įveikta. Nieko neprašome, išskyrus nuoširdžių maldų iš užjaučiančių žmonių ir, jos artimųjų prašymu, pagarbos, (melagingomis – red. past.) ligos detalėmis nesidalyti viešai – tai asmeninis reikalas. Ir tegu Dievas atleidžia šia tema spekuliavusiems, kūrusiems skaudinančias antraštes, išgalvojusiems „detales“ ir neparemtas prognozes, besileidusiems į provokacijas (...). Nuoširdžiai nelinkime kovoti su liga ir nežinoti apie ją tiesos.“

View this post on Instagram

Информация для всех неравнодушных: Анастасия действительно сейчас проходит курс лечения. При этом она не находилась в коме, никогда не была подключена к аппарату искусственной вентиляции легких, не впадала в состояние "сопора", потери памяти, измененного сознания, паралича или полной атрофии мышц. Все это выдумки. Правда в том, что есть заболевание и есть решительная цель его победить. Мы не просим ничего, кроме искренней молитвы от сопереживающих людей и УВАЖЕНИЯ к желанию близких не выносить на всеобщее обозрение детали болезни - это личное. И пусть Бог простит всех тех, кто спекулирует на этой теме, кто делает больно кричащими заголовками своих статей, придуманными "подробностями" и безосновательными прогнозами, кто позволяет себе всяческие провокации, обвинения в пиаре и осуждения родственников. Мы от души желаем никому не столкнуться с болезнью и не знать о ней никакой правды. А для тех, кто относится к ситуации с пониманием, мы обязательно будем здесь опровергать "сенсационные заявления" и "инсайдерскую информацию" от нечистоплотных СМИ. Благодарим за вашу поддержку!

A post shared by Поддержка Анастасии Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk) on

Aktorės artimieji pažadėjo ir toliau „neigti sensacingus pranešimus ir neva artimos aplinkos informaciją“, skelbiamą įvairių žiniasklaidos priemonių.

15min primena, kad Rusijos žiniasklaida daug kartų skelbė, jog rugsėjo viduryje rusų aktorei A.Zavorotniuk buvo diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius