-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie ir Bradas Pittas sustabdė skyrybų procesą: ar tai reiškia susitaikymą?

Tuoj bus metai, kai Angelina Jolie (42 m.) ir Bradas Pittas (53 m.) sudrebino pramogų pasaulį pranešę apie savo skyrybas. Tačiau naujausiais duomenimis, Holivudo superpora nebeskuba oficialiai nutraukti savo santuokos ir įšaldė skyrybų procesą: ar tai reiškia, kad vilčių dar yra?
Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2014 m.)
Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2014 m.) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalas „Us Weekly“ iš kelių patikimų šaltinių sužinojo, kad skyrybų procesas jau kuris laikas įšaldytas ir jiedu nedaro nieko, jog jis judėtų į priekį.

„Skyrybos atšauktos. Jie jau kelis mėnesius nedarė nieko, kad (skyrybų) procesas eitų į priekį, ir niekas nemano, jog jie kada nors tai padarys“, – sakė šaltinis.

Pagrindinė priežastis, dėl ko pora nusprendė pristabdyti teisinę skyrybų procedūrą, yra Brado Pitto viešas pripažinimas, kad jis turėjo bėdų dėl alkoholio vartojimo. Apie tai aktorius papasakojo šių metų gegužę duotame interviu žurnalui GQ ir prisiėmė atsakomybę už sugriuvusią santuoką.

„Neprisimenu dienos nuo tada, kai baigiau koledžą, kad nebūčiau ko nors išgėręs, rūkęs ar ką kitą vartojęs. Kažką. Dauguma to, pavyzdžiui, cigaretės, atlieka ramintojo vaidmenį. Šitaip aš bėgu nuo jausmų. Aš tikrai labai džiaugiuosi, kad tai jau praeityje. Turiu omenyje, aš visko atsisakiau, išskyrus alkoholio, kai sukūriau šeimą. Bet net ir pernai, aš gėriau per daug. Tai tiesiog tapo problema“, – tame interviu sakė Bradas Pittas, prisipažinęs, kad po skyrybų galiausiai visiškai metė gerti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Angelinos Jolie draugė, norėjusi išlikti anonime, „Us Weekly“ sakė, kad Brado Pitto pasiryžimas susitvarkyti savo bėdas turėjo įtakos aktorės sprendimui bent jau kol kas viską pristabdyti. Angelina Jolie anksčiau yra sakiusi, kad priimtų Bradą atgal, „jeigu jis parodytų, kad yra pasiryžęs kurti šeimą“.

Šaltinis taip pat pridūrė, kad Bradas visiškai išbraukė alkoholį iš savo gyvenimo tam, jog susigrąžintų žmoną, o būtent šitai ir buvo tai, ko „ji visą laiką ir norėjo“.

„Visi mano, kad jiedu vėl bus kartu, – pridūrė kitas šaltinis. – Nenustebintų, jeigu jie praneštų, kad atšaukia skyrybas ir bando išspręsti savo problemas.“

Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.)
Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su visais vaikais (2011 m.)

15min primena, kad Angelina Jolie ir Bradas Pittas kartu buvo nuo 2004-ųjų, o apie skyrybas pranešė 2016-ųjų rugsėjį. Pora kartu augino šešis vaikus: įvaikintus Maddoxą (16 m.), Paxą (13 m.) ir Zaharą (12 m.) bei biologinius Shiloh (11 m.) ir dvynius Vivienne bei Knoxą (9 m.).

Angelinai Jolie tai – trečioji santuoka (1996–1999 m. ji buvo susituokusi su Jonny Lee Milleriu, o 2000–2003 m. – su Billy Bobu Thorntonu), o Bradui Pittui – antroji (2000–2005 m. jis buvo vedęs Jennifer Aniston). Angelina Jolie ir Bradas Pittas slapta susituokė 2014-ųjų rugpjūtį.

VIDEO: Aktorei Angelinai Jolie – 42-eji

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius