-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie nebe vieniša: aktorė susitikinėja su nekilnojamojo turto agentu

Praėjus porai metų po Angelinos Jolie ir Brado Pitto skyrybų, aktorė pradeda naują gyvenimo etapą. Holivudo žvaigždė susitikinėja su nekilnojamojo turto agentu, praneša dailymail.co.uk.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viena garsiausių pasaulio aktorių, panašu, po truputį gydo savo širdies žaizdas. 42-ejų Angelina Jolie jau kelis kartus pastebėta leidžianti laiką su tuo pačiu vyriškiu.

„Taip, ji susitikinėja su nauju draugu“, – teigė šaltinis. Pasak jo, Angelinos simpatija gyvena Los Andžele, kuriame aktorė taip pat praleidžia didžiąją dalį savo laiko su vaikais.

Artimas šaltinis teigė, kad tarp jųdviejų nieko rimto nevyksta, tačiau „dviem suaugusiems gera turėti, su kuo leisti laiką“. Esą šie santykiai ypač padeda Angelinai Jolie, kuri po skyrybų su Bradu Pittu sunkiai atsigavo.

Pasak dailymail.co.uk šaltinio, Bradas Pittas taip pat jau juda toliau, ir vargu ar kada galėtų susitaikyti su Angelina.

„Jųdviejų santykiai baigėsi tikrai blogai. Jie su vaikais išbandė ir terapiją, tačiau jie net negali išbūti viename kambaryje“, – kalbėjo šaltinis.

15min primena, kad Angelina Jolie prašymą nutraukti jos ir Brado Pitto santuoką pateikė 2016-ųjų rugsėjį, praėjus dvejiems metams nuo vestuvių. Pora kartu iš viso prabuvo 12 metų ir augino šešis vaikus – tris biologinius ir tris įvaikintus.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius