Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Angelina Jolie pasisakė apie teismo grasinimą iš jos atimti vaikų globos teises

Pasklidus konfidencialiai informacijai iš teismo posėdžio, Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (43 m.) nusprendė netylėti. Anot jos, kone viso pasaulio žiniasklaidą apskriejusi žinia apie sulauktą grasinimą atimti vaikų globos teises yra „nesąžininga ir netiksli“.
Angelina Jolie su vaikais
Angelina Jolie su vaikais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad šią savaitę pramoginių naujienų portalas „The Blast“ paskelbė nežinia kaip gautas ištraukas iš uždaro teismo posėdžio, kuriame Angelina Jolie sulaukė grasinimo prarasti visų vaikų globą, jeigu ir toliau trukdys jiems bendrauti su tėvu Bradu Pittu (54 m.).

Tuose konfidencialiuose dokumentuose Angelina Jolie teismo yra įpareigota duoti Bradui Pittui visų vaikų telefonų numerius, kad jis jiems galėtų bet kada paskambinti. Jai taip pat uždrausta skaityti vaikų susirašinėjimus žinutėmis su tėvu. Teismas taip pat sudarė naują vizitacijų grafiką vasarai, kuriame – daugiau laiko vaikams susitikti su tėvu.

Teisėjas posėdyje taip pat pasakė, kad „jeigu nepilnamečiai vaikai ir toliau bus atskirti nuo savo tėvo ir priklausys nuo (dabar) esančių šios situacijos aplinkybių, tai gali pasireikšti laiko, kurį jie praleidžia su mama, sumažinimu ir teismo įsakymu pirminę vaikų fizinę globą perduoti Bradui Pittui“.

Po šios konfidencialios informacijos nutekinimo Angelina Jolie nusprendė netylėti ir per savo atstovę spaudai išplatino viešą pareiškimą, kuriuo bando paaiškinti, kad faktai yra iškraipyti siekiant daugiau pikantikos.

„Šis klaidinantis (informacijos) nutekinimas nėra geriausias poelgis vaikų interesams, – sakoma pareiškime. – Nuo pat pradžių Angelina koncentravosi vien tik į savo vaikų sveikatą ir poreikius, būtent todėl buvo taip svarbu, kad paskutinis teismo posėdis būtų pravestas už uždarų durų. Apgailėtina, kad kažkas, vedinas savanaudiškų paskatų, nutekino atrinktą dalį konfidencialios ir įslaptintos teismo informacijos, kad sukurtų netikslų ir nesąžiningą vaizdą to, kas iš tikrųjų vyksta.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

15min primena, kad Angelina Jolie ir Bradas Pittas turi šešis vaikus, kurių amžius svyruoja nuo 9 iki 16 metų. 2016-ųjų rugsėjį porai paskelbus apie išsiskyrimą, jų oficialios skyrybos vis dar tebevyksta, o procesas taip lėtai juda būtent dėl vaikų globos dalijimosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius