Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Angelinos Jolie gyvenimą narsto po siūlelį

Angelina Jolie šiomis dienomis sukasi it vijurkas – tokia įtempta jos naujojo filmo „Salt“ reklaminė kampanija. Tačiau aktorei bedalijant šypsenas filmo pristatymuose žiniasklaidoje sumirgėjo nauji pranešimai apie jos sunkų ir nuodėmingą gyvenimą.
Angelina Jolie Maskvoje
Angelina Jolie Maskvoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vienas amerikiečių bulvarinis žurnalas išplatino iki šiol niekuomet nematytas provokuojančias 35-erių aktorės nuotraukas. Jose pusnuogės A.Jolie krūtų spenelius dengia tik juodos lipnios juostelės kryželiai, ji gundančiai pozuoja, o apie jos kaklą yra pasaitėlis. Kitoje nuotraukoje jos burna užklijuota lipnia juosta, trečiojoje – raiščiu užrištos akys. Nespalvotose nuotraukose matyti, kad aktorė vilki tik kelnaites su juostele ir kaubojaus kepurę.

Prieš kurį laiką A.Jolie pasakė: „Bradas žino apie mane viską, pažįsta tokią, kokia esu. Kiekvieną mano dalelę. Jis mane myli.“  Nuotraukas išspausdinęs žurnalas „Star“ antraštėje teigia, kad šios nuotraukos gali išskirti A.Jolie su mylimuoju Bradu Pittu, kuris „manė, kad žino viską, bet nieko nė neįsivaizdavo“. Atviros nuotraukos, kaip manoma, padarytos 1999-aisiais. Įtariama, kad jos yra paimtos iš skandalingos neoficialiosios B.Pitto ir A.Jolie biografijos, rašomos Andrew Mortono. Knyga bus išleista kitą mėnesį, joje – daugybė įžeidžiančių ir piktinančių faktų apie A.Jolie praeitį ir dabartinius santykius su B.Pittu.

Bradas žino apie mane viską, pažįsta tokią, kokia esu. Kiekvieną mano dalelę. Jis mane myli.Skandalų netrūko

Žinoma, A.Jolie skandalai nesvetimi: 2000-aisiais per „Oskarų“ teikimo ceremoniją ji viešai prancūzišku bučiniu apdovanojo savo brolį Jamesą Haveną, o savo meilę buvusiam vyrui Billy Bobui Thorntonui yra pažymėjusi kraujo buteliuku. Holivudo pažiba taip pat yra patvirtinusi, kad turėjo meilės nuotykių su moterimis, mėgino save žaloti, o sykį apimta meilės aistros sužeidė meilužį. Tiesa, nuo tų laikų aktorė spėjo tapti Jungtinių Tautų geros valios ambasadore ir motina, auginančia tris biologinius vaikus ir tris įvaikius. Nežinia, kiek tiesos A.Mortono rašomoje knygoje. Autorius taip pat yra išleidęs nepatvirtintas Tomo Cruise‘o ir princesės Dianos biografijas.

Maištavo dėl motinos

A.Mortonas savo knygoje teigia, kad komplikuotas A.Jolie gyvenimas tokiu tapo dėl vaikystėje patirtos psichologinės traumos – esą ją mažą motina Marcheline Bertrand atskyrė nuo savęs net dvejiems metams. Moteris taip pasielgė neva dėl to, kad jos vyras, A.Jolie tėvas, ją išdavė su kita, o mergaitė buvo labai panaši į jį. Knygoje teigiama, kad šis vaikystės randas aktorę pastūmėjo vartoti narkotikus ir elgtis iššaukiančiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius