-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant 47 metų „One Direction“ gerbėjos kūno – 20 tatuiruočių, skirtų paauglių numylėtiniams

Manėte, vaikinų grupę „One Direction“ gali mėgti vien tik paauglės? Britė Jayne Bailey taip eina iš proto dėl šių penkių vaikinukų, kad pasidarė net 20 tatuiruočių, skirtų savo numylėtiniams. Ir jai jau 47-eri.
„One Direction“
„One Direction“ / „Scanpix“ nuotr.

13-metę dukrą Aisling, kuri taip pat yra „One Direction“ gerbėja, auginanti Jayne Bailey britų penketuku susižavėjo dar 2010-aisiais, kai jie dar buvo nepilnamečiai ir dalyvavo muzikiniame šou „X Factor“. Jayne Bailey sakė pradėjusi žiūrėti „X Factor“ vien todėl, kad „One Direction“ nario Liamo Payne'o tėtis buvo reguliarus aludės, kurioje ji dirbo vadybininke, lankytojas. Paprastas smalsumas galiausiai virto tikrų tikriausia aistra ir net gyvenimo būdu.

Jayne Bailey ir jos dukros nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

„Aš užkibau. Kartą per Kalėdas Liamas užėjo į mūsų aludę išgerti, jis pasirašė ant džemperio mano dukrai, o man paliko autografą ant 10 svarų banknoto – jį aš įsirėminau, – „Mail Online“ pasakojo Jayne Bailey. – Aš mylių tą grupę, manau jie labai šaunūs. Tai kai kas, ką mudvi su dukra galime veikti drauge.“

Jayne Bailey kartu su dukterimi namų sienas yra dekoravusi „One Direction“ plakatais, bet tatuiruotėmis pasipuošti kol kas gali tik mama. Moteris yra pasidariusi net 20 tatuiruočių ant rankų ir krūtinės, kurios atkartoja „One Direction“ narių tatuiruotes. Jayne Bailey yra išsitatuiravusi ir visų vaikinų autografus bei gimimo datas.

Jau 350 svarų sterlingų (apie 1 400 Lt) išleidusi ir 10 valandų tatuiruočių salonuose praleidusi Jayne Bailey tvirtina neketinanti sustoti ir žada pasidaryti dar daugiau piešinių ant kūno, skirtų savo dievukams Liamui Payne'ui, Niallui Horanui, Zaynui Malikui, Harry Stylesui ir Louisui Tomlinsonui.

„Noriu daugiau tatuiruočių, bet esu vieniša mama, taigi dažnai tenka rinktis – tatuiruotė ar apsipirkimas maisto parduotuvėje, kuris dažniausiai ir nugali“, – pasakojo moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius