Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant BET apdovanojimų mėlyno kilimo – ryškūs ir netikėti stiliaus sprendimai

Sekmadienio vakarą Los Andželo „Microsoft“ teatre nugriaudėjo jau devynioliktą kartą surengti kasmetiniai apdovanojimai „BET Awards“, skirti pagerbti per pastaruosius metus pramogų pasaulyje daugiausia pasiekusius juodaodžius bei kitų mažumų atstovus. Tai – puiki proga ne tik prisiminti ryškiausiai sužibėjusias asmenybes bei pasigėrėti žadą atimančiais atlikėjų pasirodymais, bet ir žvaigždėms ant mėlynojo kilimo pademonstruoti išskirtinį stilių.
Lizzo, Blac Chyna, Doja Cat, Ella Mai
Lizzo, Blac Chyna, Doja Cat, Ella Mai / „Scanpix“ nuotr.

Tarp apdovanojimuose nominuotųjų – muzikos, televizijos, kino ir sporto pasaulio atstovai. Šįsyk ceremoniją patikėta vesti aktorei Reginai Hall. Apdovanojimų scenoje ryškius pasirodymus surengė tokios žvaigždės kaip Lizzo, Cardi B, Migos, DJ Khaled, Billy Ray Cyrusas ir Lil Nas X.

Beje, Cardi B, Migos, ir Lizzo buvo ir tarp nominantų. Apdovanojimuose taip pat nominuoti Beyonce, Jay-Z, Solange, Drake'as, Meek Milll, SZA, Teyana Taylor, Johnas Legendas, Bruno Mars, Chrisas Brownas Childish Gambino, ir Chloe X Halle.

Tačiau žvilgsniai tą vakarą buvo nukreipti ne tik į sceną – akį traukė ir ryškus svečių stilius. Per visus pastaruosius 19 metų, kai rengiami šie apdovanojimai, ne vienas čia pademonstravo ikonišką įvaizdį, o išimtimi netapo ir šie metai, kai žvaigždės žengė mėlynuoju kilimu.

Svečių stilius nenuvylė – 2019-ųjų „BET Awards“ buvo didesni, ryškesni ir spalvingesni nei bet kada anksčiau. Nieko nuostabaus, nes devynioliktą kartą surengtų apdovanojimų aprangos kodas kur kas žaismingesnis nei kitų panašių renginių. Daug ryškių spalvų, raštų, neoninių atspalvių – į grandiozinį šou aktoriai ir dainininkai atsinešė drąsiausius savo aprangos derinių sprendimus.

Kviečiame įvertinti „BET Awards“ svečių stilių:

„BET Awards“ apdovanojimus nuo 2001 metų rengia „Black Entertainment Television“ televizija. Šių apdovanojimų tikslas – pagerbti juodaodžių ir kitų mažumų atstovus, labiausiai pasižymėjusius muzikos, kino, televizijos ir sporto srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius