-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Brooklyno Beckhamo kūno atsirado ir sužadėtinei skirtas piešinys: išsitatuiravo jos akis

Beckhamų atžalos Brooklyno kūną papuošė dar viena tatuiruotė. Kiek anksčiau ant 21-erių fotografo kaklo atsidūrė sužadėtinės Nicola Peltz akys. Dabar šiek tiek žemiau jų galima išvysti ir vaikinui skirtą laišką.
Brooklynas Beckhamas išsitatuiravo sužadėtinės Nicola Peltz akis
Brooklynas Beckhamas išsitatuiravo sužadėtinės Nicola Peltz akis / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

„Meilės laiškai“, – po piešinį ant kūno įamžinančia nuotrauka instagrame rašė B.Beckhamas.

Kaip ir akys, meilės laiškas priklauso vaikino sužadėtinei, serialo „Beitsų viešbutis“ aktorei N.Peltz. Jame ji prisipažįsta mylinti ne tik B.Beckhamą, bet ir jo tėvus Davidą ir Victorią. Na o laišką pasirašo save pavadindama „būsima žmonele“.

„Mano amžinybe, perskaityk tai bet kada pajutęs nerimą. Noriu, kad žinotum, kaip stipriai mylimas esi. Tavo širdis gražiausia, kokią teko sutikti, ir viliuosi, kad man nė dienos neteks prabūti be tavo meilės. Man tu esi nepaprastas.

Žinok, kad drauge įveiksime viską, jei tik lėtai kvėpuosi ir pasitikėsi. Labai tave myliu. Visada mylėsiu. Tavo būsima žmonelė“, – rašoma tatuiruotėje.

Pastaroji tatuiruotė – viena įspūdingesnių, papildžiusių jo nemažą kolekciją. Primename, kad ant krūtinės B.Beckhamas taip pat turi išsitatuiravęs žodžius „mamytės berniukas“, virš pilvo – didelį angelą, o ant bicepso – fotoaparatą.

Taip pat neseniai, pagerbdamas būsimos žmonos jau mirusios močiutės atminimą, ant rankos vaikinas išsitatuiravo jos vardą Gina. Pati N.Peltz šią tatuiruotę pavadino „geriausia gimtadienio dovana“.

15min primena, kad apie sužadėtuves įsimylėjėliai pranešė liepą, nuo draugystės pradžios praėjus vos aštuoniems mėnesiams.

Beckhamų šeimos galvos vestuvėms pritarė. Kaip rašo Metro.co.uk, jaunuoliai susituokti ketina 2022-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius