Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie seksą – be užuolankų: atviriausi garsenybių pasisakymai su N-18 ženklu

Intymus gyvenimas – asmeninis kiekvieno žmogaus ar poros reikalas, tačiau vis tiek visiems smalsu, kas dedasi kito miegamajame. Vieni apie tai pasišneka draugų rate, tačiau kai esi garsus, bet koks leptelėjimas apie seksą ir intymumą šiais interneto laikais išlieka amžiams. Tad štai keletas garsių žmonių pasisakymų apie seksą: ką jie mėgsta, kokie jų įpročiai ar net patarimai šiuo intymiu klausimu?
Rihanna, Angelina Jolie, Enrique Iglesias ir Miley Cyrus
Rihanna, Angelina Jolie, Enrique Iglesias ir Miley Cyrus / „Scanpix“ nuotr.

Rihanna

Popžvaigždės Rihannos darbotvarkė užimta 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę, tad dainininkė sako, kad kai tema pasisuka apie seksą, jai labiau patinka ne pačiai vadovauti – tą ji juk daro kiekvieną dieną.

„Man patinka vadovauti, bet aš mėgstu būti ir nuolanki. Privalai pabūti dama, kad kažkas galėtų pasijausti mačo ir imtųsi iniciatyvos. Aš labai daug dirbu ir priimu daug sprendimų darbe, tad kas liečia intymumą, man patinka jaustis kažkieno moterimi“, – viename interviu kalbėjo dainininkė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rihanna
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Rihanna

Enrique Iglesias

Dainininką Enrique Iglesias dievina milijonai moterų visame pasaulyje ir nėra čia ko slėpti, dauguma jų tikrai yra pafantazavusios apie jį kaip lovos partnerį.

Jis pats apie savo asmeninį gyvenimą ir lovos reikalus nedaugžodžiauja, dėl to labai nustebino jo pareiškimas apie seksualinį gyvenimą su ilgamete mylimąja Ana Kurnikova. Paklaustas, ar labai pasikeitė lovos reikalai jiems susilaukus dvynių, dainininkas patikino, kad dabar jie mylisi net dažniau nei anksčiau ir tas seksas yra dar geresnis!

„Seksas geresnis nei kada nors anksčiau – tą aš darau vietoj pusryčių!“ – pareiškė Enrique Iglesias viename interviu.

Vida Press nuotr./Enrique Iglesiasas ir Ana Kurnikova
Vida Press nuotr./Enrique Iglesiasas ir Ana Kurnikova

Angelina Jolie

Nors Angelina Jolie ir Bradas Pittas jau porą metų nebėra kartu, tačiau „Entertainment Weekly“ žurnalui duotame interviu, kai laukėsi dvynių Vivienne ir Knoxo, aktorė yra kalbėjusi apie seksą nėštumo metu.

„Tai yra nuostabu tavo seksualiniam gyvenimui... Tampi daug kūrybingesnis. Tad smagiai leidi laiką, o kaip moteris esi tokia apvali ir pilna“, – yra pasakojusi Angelina Jolie.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Angelina Jolie

Olivia Wilde

Aktorė Olivia Wilde yra labai atvirai pasakojusi, kaip jautėsi, kai subyrėjo jos pirmoji santuoka.

„Jaučiausi taip, tarsi mano vagina būtų mirusi. Išsijungusi. Šviesos išjungtos... Ir gali meluoti savo artimiesiems prie Kalėdų stalo, kad viskas tavo namuose yra gerai, bet savo vaginai nepameluosi“, – nevyniodama žodžių į vatą sakė ji.

Olivios Wilde džiaugsmui, ši situacija iš esmės pasikeitė, kai jos gyvenime atsirado dabartinis vyras Jasonas Sudeikis. Aktorė yra juokavusi, kad jiedu „mylisi kaip Kenijos maratonininkai“.

„Scanpix“/AP nuotr./Olivia Wilde ir Jasonas Sudeikis
„Scanpix“/AP nuotr./Olivia Wilde ir Jasonas Sudeikis

Eva Longoria

2005 metais duotame interviu žurnalui „Cosmopolitan“ aktorės buvo paklausta, kokį su seksu susijusį patarimą ji duoda savo draugėms. Ir savo patirtimi Eva Longoria pasidalijo su visomis moterimis: „Pasidarykite brazilišką depiliaciją. Tai pagerina seksą, orgazmą. Guldau dėl to galvą – kiekviena moteris bent kartą turėtų išbandyti brazilišką depiliaciją. O tada po tokio sekso jos vėl grįš depiliacijai!“

„Scanpix“ nuotr./Renginį vedė aktorė Eva Longoria
„Scanpix“ nuotr./Renginį vedė aktorė Eva Longoria

Chrissy Teigen

Modelis Chrissy Teigen ir dainininkas Johnas Legendas priklauso „skraidančiųjų klubui“, mat jiems yra tekę mylėtis ir skrendant lėktuvu.

„Mes buvome pakeliui į Tailandą aplankyti mano tėvų, skridome komerciniu lėktuvu pirma klase. Buvome užsidengę antklode. Manau, už tai mums turėtų įteikti medalį“, – juokavo modelis.

„Instagram“ nuotr./Chrissy Teigen ir Johnas Legendas
„Instagram“ nuotr./Chrissy Teigen ir Johnas Legendas

Nicole Kidman

Už pagerėjusį seksualinį gyvenimą savo antram vyrui dėkinga ir Holivudo žvaigždė Nicole Kidman. Aktorė sako tik Keitho Urbano dėka labiau pažinusi savo seksualumą.

„Jis tiesiog suteikė man pasitikėjimo savimi būdamas man labai malonus, supratingas. Jis padėjo man atsiverti ir atrasti naujų dalykų, savo seksualumą“, – sakė aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman ir Keithas Urbanas

Zoe Saldana

Viename interviu Zoe Saldana kalbėdama apie sekso pozas atskleidė, kas jai labiausiai patinka.

„Turiu pasakyti, kad ilgą laiką buvau šiek tiek tingoka ir man nepatikdavo būti ant viršaus, bet dabar tuo labai mėgaujuosi“, – sakė ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Zoe Saldana
AFP/„Scanpix“ nuotr./Zoe Saldana

Miley Cyrus

Skandalingoji dainininkė Miley Cyrus kalbant apie seksą neturi jokių tabu. Interviu žurnalui „Paper“ dainininkė sakė, kad yra „visiškai atvira bet kam, kas savo noru sutinka, ir kas neliečia gyvūnų ar nepilnamečių asmenų“. „Pasirašau bet kam, kas yra legalu“, – pareiškė ji.

„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus
„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus

Miranda Kerr

Modelis Miranda Kerr, buvęs „Victoria's Secret“ angelas, sakė pastebėjusi, kad seksas yra labai susijęs su jos fizine forma – kuo daugiau mylisi, tuo gražesnė yra jos figūra.

„Vienas dalykas, ką pastebėjau, tai kai mažiau myliuosi mano kūnas nebebūna toks tvirtas. Kuo daugiau sekso, tuo mano rankos ir pilvas atrodo gražesni“, – sakė ji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Miranda Kerr
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Miranda Kerr

Armie Hammeris

Aktorius Armie Hammeris pasakojo turėjęs romaną su labai aistringa moterimi, kuri kartą jiems besimylint net norėjo jį... sužeisti.

„Ji pasakė, kad tikra meilė palieka randų, o aš jų neturiu. Ir tada pasigriebė virtuvinį peilį ir mėgino man su juo įpjauti. Žinoma, aš greitai su ja išsiskyriau... po septynių mėnesių“, – atviravo aktorius.

„Scanpix“/AP nuotr./Armie Hammeris ir Gal Gadot
„Scanpix“/AP nuotr./Armie Hammeris ir Gal Gadot

Cher

Mažai kas prisimena, kad devintojo dešimtmečio pradžioje Cher ir Tomas Cruise'as buvo pora! Jų santykiai ilgai nesitęsė, tačiau Cruise'as paliko neišdildomą įspūdį popmuzikos legendai – aktorių ji įvardija kaip vienu geriausių savo meilužių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher

Nickas Cannonas

TV laidų vedėjas Nickas Cannonas niekad negarsėjo santūrumu, o kartą per vieną radijo interviu yra prisipažinęs, kad jis su tuometine žmona Mariah Carey mylėdavosi skambant jos muzikai. Žmonos dainų Nickas Cannonas klausydavo ir būdamas vienas, masturbuodamasis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey ir Nickas Cannonas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey ir Nickas Cannonas

Johnas Mayeris

Dainininkas Johnas Mayeris garsėja kaip amžinas pleibojus, tad nieko nuostabaus, kad jo seksualinis gyvenimas – netgi labai spalvingas. Viename interviu dainininkas sulaukė daugybės pikantiškų klausimų, nuo kurių neišsisukinėjo. Vienas tokių, ar yra kada nors masturbavęsis skambant savo paties muzikai.

„Nemanau, kad apskritai esu masturbavęsis skambant kokiai nors muzikai išskyrus tuos laikus, kai buvau jaunesnis, ir mano amžiaus žmonės teturėjo MTV. Bet šiaip tai ne, niekada... Kokiame pasaulyje įsivaizduotumėte vyrą, kuris masturbuotųsi pagal savo paties muziką?“ – atsakė Johnas Mayeris.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Mayeris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnas Mayeris

Kitas jam užduotas klausimas, ar yra tekę mylėtis skambant savo dainoms. Ir Johnas Mayeris neslėpė, kad jaunystėje pasinaudodavo savo muzika tam, jog suviliotų merginas. Na, o jei po koncerto kokia nors mergina paprašo, kad jis jai vienai padainuotų kokią nors savo dainą, Mayeris patenkina šį merginos prašymą – juk nori, kad ji liktų patenkinta.

Taip pat dainininko per tą interviu buvo paklausta apie jo seksualinius poreikius šiandien – ar jam vis dar reikia tiek daug sekso kaip jaunystės laikais?

„Taip, galėčiau pasimylėti su kuo nors bet kokia pasitaikiusia proga. Bet manau, kad būti garsiu vyru yra tas pats, kas būti gražia moterimi. Tai reiškia, kad kai sekso galima lengvai gauti, nėra tokio didelio troškimo. Kuo vyresnis tampu, tuo mažiau geidžiu užkariauti naujus kūnus“, – kalbėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius