-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie tikrąją legendinio gitaristo sveikatos būklę žinojo nedaugelis: lemtingomis tapo paskutinės dienos

Vėlyvą antradienio vakarą pranešta apie legendinio gitaristo, grupės „Van Halen“ nario Eddie Van Haleno mirtį. Žinomas muzikantas kovojo su klastingu vėžiu, tačiau nedaugelis žinojo apie ligos rimtumą, People.com atskleidė šaltiniai.
Eddie Van Halenas
Eddie Van Halenas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mirtis Rokas

„Per karantiną su Eddie buvo elgiamasi dar atsargiau, o jo šeima itin jį saugojo. Metų metus jis kovojo su gerklės vėžiu, bet liga išplito – ji jau buvo jo organuose.

Per paskutines tris dienas jo sveikata sparčiai suprastėjo. Deja, siautulingas gyvenimo būdas galiausiai fiziškai padarė savo“, – pasakojo šaltinis.

Kitas rokeriui artimas asmuo sakė, kad visi žinojo, jog E.Van Halenas, miręs būdamas 65-erių, serga vėžiu, tačiau dauguma net itin artimai su juo bendravusių nė nenutuokė ligos rimtumo.

Legendinio rokerio E.Van Haleno mirtis labiausiai paveikė jo 29-erių sūnų Wolfą, kadangi juodu buvo „labai artimi“. Būtent jis savo instagramo paskyroje ir pranešė apie netektį.

People.com rašo, kad paskutinėmis E.Van Haleno gyvenimo akimirkomis ligoninėje šalia jo buvo minėtasis sūnus Wolfas, jo motina ir gitaristo buvusi žmona Valerie Bertinelli, su kuria santuokoje pragyveno 20 metų, bei dabartinė rokerio sutuoktinė Janie Liszewski.

Prieš diagnozuojant gerklės vėžį, E.Van Halenas 2000-aisiais buvo susidūręs su klastinga liga kitoje kūno vietoje – ant liežuvio.

„Jis pakeitė muziką. Jis pakeitė požiūrį į elektrinę gitarą, – People.com sakė Lenny Kravitzas. – Jis su elektrine gitara darė tokius dalykus, kurių kiti nedrįso. Jis – pionierius, nuostabi ir jo muzika.“

VIDEO: Van Halen - You Really Got Me (Official Music Video)

TAIP PAT SKAITYKITE: Netektis Sylvesterio Stallone šeimoje: mirė mylima aktoriaus mama Jackie

Paulo Walkerio dukra kadru iš vaikystės paminėjo žuvusio tėčio gimtadienį: aktoriui būtų suėję 47-eri

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius