-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apsinuoginusios hercogienės Catherine nuotraukas padariusiam fotografui pateikti oficialūs kaltinimai

Iki pusės apsinuoginusios Kembridžo hercogienės Catherine nuotraukas padariusiam fotografui pateikti oficialūs kaltinimai.
Kembridžo hercogienė Catherine (2012-ųjų kovą)
Kembridžo hercogienė Catherine (2012-ųjų kovą) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dar vieno fotografo atžvilgiu taip pat vykdomas tyrimas, jam taip pat netrukus turėtų būti pareikšti kaltinimai.

Minimas nuotraukas pernai rugsėjį išspausdino prancūzų žurnalas „Closer“. Pasak šaltinių, žurnalo redaktorius Laurence‘as Pieau už slapta padarytų Kembridžo hercogienės nuotraukų išspausdinimą jau buvo apkaltintas anksčiau šį mėnesį.

Rugsėjo 14-ąją išspausdintose nuotraukose matyti, kaip Catherine deginasi privačiose valdose Pietų Prancūzijoje, kur atostogavo su vyru princu Williamu.

Prieš kelis mėnesius toje pačioje byloje dėl nuotraukų buvo apkaltinti leidyklos „Mondadori France“ teisininkas Ernesto Mauri, kitas fotografas ir vienas laikraščio „La Provence“ redaktorių.

„Mondadori France“ leidžia žurnalą „Closer“, o „La Provence“ savaite anksčiau už „Closer“, rugsėjo 7-ąją, pirmajame puslapyje išspausdino hercogienės su maudymosi kostiumėliu nuotrauką.

Tačiau „La Provence“ vadovybė neigė, kad jų fotografas padarė iki pusės nuogos Catherine nuotraukas, ir sakė, kad šie įtarimai yra „neteisingi“.

Po tų nuotraukų publikavimo britų karališkieji asmenys iškėlė bylą, kad paparacas būtų identifikuotas, o tolesnis nuotraukų spausdinimas – sustabdytas.

Netoli Paryžiaus esančio teismo teisėjas rugsėjo 18-ąją nusprendė, kad iki pusės nuogos Catherine nuotraukų daugiau negalima spausdinti ar parduoti.

Pasipiktinę britų bulvariniai leidiniai ragino identifikuoti paparacą, o „The Sun“ rugsėjo 18-ąją išspausdino antraštę „Suraskit tą žiurkę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius