Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ar gali būti, kad Cindy Crawford išdavė George‘o ir Amal Clooney dvynukų lytį?

Ar gali būti, kad naujausias supermodelio Cindy Crawford įrašas „Instagram“ tinkle išdavė, ko gi tiksliai laukiasi netrukus dvynukų tėvais tapsiantys George‘as ir Amal Clooney? Aktoriaus ir jo žmonos gerbėjai naujausią C.Crawford publikuotą nuotrauką būtent taip ir suprato: dabar galvoja, kad garsenybės laukiasi berniuko ir mergaitės.
George'as ir Amal Clooney ir Cindy Crawford
George'as ir Amal Clooney ir Cindy Crawford / „Scanpix“ nuotr.

C.Crawford paskatino gerbėjus manyti, kad George‘as ir Amal Clooney laukiasi berniuko ir mergaitės, rašo Mirror.co.uk.

Naujausioje nuotraukoje, kurią publikavo „Instagram“ tinkle, supermodelis įsiamžino laikydama dovanas netrukus į pasaulį ateisiantiems mažyliams – glaustinukes. Ant vienos jų parašyta „casa“, ant kitos – „migos“. Užrašai nėra atsitiktiniai: būtent taip vadinasi George‘o Clooney ir C.Crawford vyro Rande Gerberio tekilos prekės ženklas.

Be to, gerbėjai mano, kad ir užrašų ant šių glaustinukių spalvos – rausva ir žydra – parinktos neatsitiktinai: viena puikiai tiks mergaitei, kita – berniukui.

Hey, @RandeGerber — think I got the perfect baby gift for the Clooneys! ????????????????

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

15min primena, kad laukdami mėgstamų garsenybių šeimos pagausėjimo gerbėjai dažnai ieško užuominų, kokios lyties vaikelio laukiama. Pavyzdžiui, neseniai gerbėjai nusprendė, Beyonce laukiamų dvynukų lytį galėtų išduoti jos nešiojami auskarai.

Pats G.Clooney žiniasklaidai nėra linkęs atvirauti apie gražų savo ir žmonos laukimą. Tačiau neseniai atsakydamas į žurnalisto klausimą pasakojo dar nežinąs, kokius vardus parinkti vaikams.

„Ne, dar nepasirinkome vardų, ir pasakysiu kodėl. Turiu draugų, kurie buvo išrinkę vardus, pasakė apie tai kitiems, ir prasidėjo... Kad ir kokį vardą pamini, aplinkiniai puola komentuoti, kad „tik ne šitas, juk toks premjero vardas“ arba „ji negali būti Susan, juk prisimeni savo tetą Susan?“ – kalbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius