Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ar Meghan Markle iš tiesų sudėtingo charakterio? Tiesą atskleidžia jos pavaldiniai rūmuose

Pastaruoju metu netyla kalbos apie galimai sudėtingą Sasekso hercogienės Meghan (37 m.) charakterį, dėl kurio neva ne tik pašlijo brolių Harry ir Williamo santykiai, bet ir neapsikentę jos itin valdingo būdo iš darbo išėjo jau trys hercogienės pavaldiniai. Tačiau kiek tame yra tiesos, o kiek – gandų, kuriems plisti visada žymiai lengviau?
Sasekso hercogienė Meghan
Sasekso hercogienė Meghan / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle pagaliau prakalbo apie savo nėštumą: pasakė, kada gimdys

Pastaruoju metu buvo skleidžiamos kalbos, esą pavaldiniai Meghan pravardžiuoja „hercogiene sudėtingąja“ (org. Duchess Difficult), o kai kuriuos jos vadovavimo stilius net privedė prie ašarų. Anot kitų pranešimų, sudėtingas princo Harry žmonos būdas yra priežastis, dėl kurios iš darbo išėjo jau trys rūmų darbuotojai, o ji esą „šokdina pavaldinius siuntinėdama elektroninius laiškus su nurodymais jau nuo 5 val. ryto“.

Tačiau šaltinis iš karališkųjų rūmų personalo, dėl suprantamų priežasčių panoręs nuslėpti savo tapatybę, portalui Elle.com paneigė tokius gandus. Priešingai – anot šaltinio, Meghan pavaldiniai ją labai mėgsta. Hercogienės pavaldinius taip pat labai džiugina jos entuziazmas, o jos vadovavimo stilius labai skiriasi nuo Kate Middleton – kuo tai pasireiškia šaltinis nedetalizavo.

„Tiesą sakant, ji yra labai mėgstama personalo, ir žmonės džiaugiasi jos idėjomis bei entuziazmu“, – sakė šaltinis, pridūręs, kad Meghan „labai noriai stengiasi įvaldyti karališkąjį protokolą ir į savo naujas pareigas žiūri labai rimtai.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogienė Meghan

Minėtasis šaltinis Meghan apibūdino kaip „greitai besimokančią“ ir „su džiaugsmu priimančią patarimus“, kad būtų lengviau adaptuotis prie naujo gyvenimo karališkojoje šeimoje.

Na o kalbant apie sklandančius gandus dėl Meghan ir Catherine nesutarimų, šaltinis tokias kalbas pavadino išpūstu burbulu.

„Jos yra du labai skirtingi žmonės su skirtingais (vadovavimo) stiliais. Bet jos nepaprastai gerbia viena kitą ir abi yra atsidavusius reprezentuoti Jos Didenybę humanitarinėje ir labdaringoje veikloje“, – paaiškino šaltinis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

15min primena, kad gandai apie galimus karališkų porų nesutarimus sklisti pradėjo lapkritį, kai buvo pranešta, jog Harry su Meghan ketina išsikraustyti iš Kensingtono rūmų, kur gyveno Williamo ir Catherine kaimynystėje. Tada ir prasidėjo sniego gniūžtės efektas – gandai vijo vienas kitą, iki pat dabar ieškoma kokių nors užuominų apie galimus nesutarimus ir jų priežastis.

Gandus bandantiems nutildyti šaltiniams sekasi sunkiai, nors ne kartą buvo skelbiama, kad Meghan su Catherine nors ir yra labai skirtingos asmenybės, tačiau jokia juoda katė nėra perbėgus joms skersai kelio. O ir Harry su Meghan išsikraustymas nėra kažkokia sensacija – esą pora dar prieš vestuves planavo, kad vėliau kelsis į Vindzorą, mat Kensingtono rūmuose visiems sutilpti darosi jau per ankšta, o ir pats Vindzoras porai labiau prie širdies.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Charlesas, princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine, Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Charlesas, princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine, Sasekso hercogienė Meghan ir princas Harry
VIDEO: Gerbėjams spėlioti nebereikės: Meghan Markle pati prasitarė, kada gimdys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius