Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Armie Hammeris kaltinamas moters išprievartavimu: apie įvykį pasakojusi nukentėjusioji nesulaikė ašarų

Amerikiečių aktorius Armie Hammeris kaltinamas 2017 m. išprievartavęs moterį, rašo BBC. 24-erių nukentėjusioji apie tai prabilo per nuotolinę žinių konferenciją.
Armie Hammeris
Armie Hammeris / Vida Press nuotr.

34-erių Armie Hammeris, filmų „Rebeka“, „Vadink mane savo vardu“ ir kitų žvaigždė, kaltinimus neigia. Aktoriaus advokatas juos pavadino „įžeidžiančiais“, o pats Armie Hammeris tikina laukiantis progos viską paaiškinti.

Los Andželo policija BBC sakė, kad aktorius įtariamuoju tapo tyrime, pradėtame dar vasario pradžioje. Palaikoma garsios moterų teisių advokatės Glorios Allred, skaitydama kruopščiai parengtą pranešimą apie incidentą su aktoriumi, jį apkaltinusi moteris pravirko.

Nukentėjusioji pasakojo su Armie Hammeriu susipažinusi 2016 m. per socialinį tinklą „Facebook“. Tuo metu jai buvo 20 metų.

„Iškart jį įsimylėjau“, – sakė ji.

Toliau moteris teigė, kad vystantis santykiams aktorius naudojo „manipuliacijos taktikas, kad galėtų mane kontroliuoti“. Pasak jos, Armie Hammeris „išbandydavo mano atsidavimą jam, galiausiai sugriovė ir peržengė mano ribas jo elgesiui vis agresyvėjant“. Moteris vyrą kaltina ją išnaudojus „psichologiškai, emociškai ir seksualiai“.

Tariamas išprievartavimas įvyko 2017 m. balandžio 24 d.

„Armie Hammeris prievartavo mane ilgiau nei keturias valandas Los Andžele, daužė mano galvą į sieną, žalojo mano veidą. Per tas keturias valandas bandžiau pabėgti, bet jis man neleido. Galvojau, kad būsiu nužudyta.

Tada jis išėjo nė kiek nesusirūpinęs mano gerove. Buvau šoke ir negalėjau patikėti, kad žmogus, kurį mylėjau, šitaip pasielgė“, – išprievartavimo detales atskleidė nukentėjusioji.

Po tariamo išprievartavimo ji sakė galvojusi apie savižudybę ir pridūrė jaučianti „didžiulę gėdą“, kad apie tai neprabilo anksčiau.

BBC skirtame pranešime Armie Hammerio advokatas Andrew Brettleris šiuo moters kaltinimus paneigė. Teisininko teigimu, aktorius su moterimi dėl santykių buvo „visiškai sutarę“ – dalyvaujant abiem pusėms apie viską buvo ne tik diskutuota, bet ir iš anksto sutikta.

Andrew Brettleris BBC atsiuntė ir moters žinučių nuotrauką, kuriose kaltinamoji užsimena apie „ekstremalius seksualinius santykius“. Armie Hammeris jai atsakė aiškiai parašydamas, kad tokių santykių jis nenori.

„Jos dėmesio ieškojimas ir neapgalvotas teisinis ieškinys tik pasunkins situaciją kitoms seksualinio smurto aukoms pasiekti tokį teisingumą, kokio jos nusipelno“, – priduriama pranešime.

2020 m. liepą Armie Hammeris ir jo žmona, televizijos laidų vedėja Elizabeth Chambers pranešė apie skyrybas. Pora augina du vaikus.

Dar kartą aktoriaus vardas užsienio žiniasklaidoje nuskambėjo 2021 m. sausį, internete išplitus neva asmeninių aktoriaus žinučių nuotraukoms, kuriose jis moterims užsimena apie savo tamsias seksualines fantazijas, tarp kurių – BDSM ir kanibalizmas.

Kol kas nepatvirtinta, ar šias žinutes, siųstas laikotarpyje nuo 2016 m. iki 2020 m., kuomet dar gyveno santuokoje su Elizabeth Chambers, iš tiesų rašė Armie Hammeris, tačiau pasklidusius gandus jis pavadino „nesąmone“, „piktais ir netikrais“.

Ši informacija pasiekė ir Elizabeth Chambers. Ji į skandalą sureagavo instagrame išreikšdama šoką ir palaikymą visoms nuo smurto ir prievartos nukentėjusioms aukoms.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius