-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashtono Kutcherio ir Demi Moore skyrybos virto kova dėl turto

Vis dar oficialūs sutuoktiniai aktoriai Ashtonas Kutcheris (34) ir Demi Moore (49) pradėjo skyrybų procesą, kuriame pirmas uždavinys buvo pasidalinti turtą. Deja, šešerius metus santuokoje pragyvenusiems aktoriams turto pasidalinti taikiai nepavyko. Garsi pora apie sprendimą skirtis pranešė dar praėjusių metų lapkričio mėnesį, po to, kai Ashtonas buvo neištikimas savo žmonai su 22-ejų Sara Leal.
Demi Moore ir  Ashtonas Kutcheris
Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris / AOP nuotr.

Šaltinių teigimu, pora bando visus piniginius klausimus išspręsti be teismo pagalbos, tačiau panašu, kad to nepavyks padaryti. „Jie vis dar nerado sutarimo dėl pinigų, nes Ashtonas, kurį „Forbes“ paskelbė geriausiai apmokamu TV aktoriumi, per paskutinius metus uždirbo žymiai daugiau pinigų nei Demi, todėl jis nenori atiduoti pinigų buvusiai žmonai“, – teigia porai artimas šaltinis, praneša Dailymail.co.uk.

A.Kutcheris, vaidinantis TV seriale „The Two And a Half Men“, už vieną seriją gauna 440 tūkst. svarų sterlingų (1 mln. 866 tūkst. litų). Už vaidybą šiame seriale jis jau uždirbo 15 mln. svarų sterlingų (63, 3 mln. litų) ir jo bendras turtas siekia 87 mln. svarų sterlingų (369 mln. litų), tuo tarp Demi turto vertė yra 94 mln. svarų sterlingų (398,7 mln. litų). 

Kitas porai artimas šaltinis neabejoja, kad nepavykus susitarti, poros kova dėl turto pateks į teismą. Teigiama, kad Ashtonas neketina nusileisti buvusiai žmonai dėl finansinių klausimų. Tas pats šaltinis teigia, kad aktorius atsisako pasirašyti skyrybų dokumentus, kad tiek jis, tiek Demi galėtų pradėti naują gyvenimo etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius