-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ateities prabanga: Kim Kardashian gimtadienio dovana nuo Kanye Westo – mirusio tėvo holograma

Kardashianų šeimoje kvepianti žvakė gimtadienio proga tikrai nebūtų toleruojama – čia dovanos peržengia net laiką. Štai Kim Kardashian ketvirtadienį atskleidė iš savo vyro Kanye Westo 40-ojo gimtadienio proga dovanų gavusi... savo mirusio tėvo hologramą, rašo „DailyMail“.
Kim Kardashian su tėvu Robertu
Kim Kardashian su tėvu Robertu / "Vida Press" nuotr.

Garsus advokatas Robertas Kardashianas, 59 metų tragiškai miręs nuo stemplės vėžio (dar 2003 m. liepos mėn.), buvo sugrąžintas į virtualų gyvenimą netradicine dovana, kurią daugelis gerbėjų pavadino kraupia.

Kanye Westas savo žmonai Kim Kardashian padovanojo virtualią tėvo inkarnaciją. Tiesa, holograma pasakė tokių dalykų, kuriuos daugelis įvertino kontroversiškai. Na, tarkim, kad Kim jau „visa suaugusi“ arba kad jos vyras yra „genialiausias žmogus visame pasaulyje“.

„Su gimtadieniu, Kimberly, – pasveikino holograma – Pasižiūrėk į save! Tau jau 40, tu visa suaugusi. Atrodai gražiai kaip ir tada, kai buvai maža mergaitė.

Aš kasdien prižiūriu tave, tavo seseris, brolį ir vaikus. Kartais atsiranda užuominų, kad esu šalia.“

VIDEO: Surprise From Heaven: Kanye West Surprises Kim Kardashian With Hologram From Dad On 40th Birthday

Robertas kvietė Kim prisiminti, kaip ją kadaise veždavo į mokyklą jo mažame automobilyje. Ten grodavo jųdviejų pamėgtas 1961 m. Bario Manno kūrinys, kurį netrukus buvo galima išgirsti.

Skambant kūriniui, holograma Robertas net bandė dainuoti labiausiai įsimenančias eilutes. Netrukus Roberto holograma perėjo prie rimtesnio tono, jis pasakė nuoširdžią kalbą Kim apie tai, kaip didžiuojasi ja ir jos pasiekimais.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su tėvu Robertu Kardashianu
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su tėvu Robertu Kardashianu

„Tačiau įspūdingiausias yra tavo įsipareigojimas tapti teisininke“, – pažymėjo Robertas su šypsena ir pridėjęs ranką ant širdies.

„Tai ilgas ir sunkus kelias, bet jis to vertas. Aš esu su tavimi kiekviename žingsnyje“, – sakė mirusio Kim tėvo holograma.

Minty jis turėjo dabartinę Kim trukusią mokymosi programą gerai žinomoje Kalifornijos advokatų kontoroje. Ją Kim jau baigė ir šiuo metu ketina laikyti advokatūros egzaminą 2022 m.

Beje, tokia dovana iššaukė neigiamas Kim gerbėjų reakcijas ne tik dėl to, jog kai kurie hologramos žodžiai nuskambėjo keistai, bet ir dėl to, jog jau antrą kartą per trumpą laiko tarpą ši šeima užkliuvo dėl savo turtų manifestacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius