Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsisakiusi izoliuotis nuo vyro, koronavirusu užsikrėtė Idriso Elbos žmona: „Norėjau būti su juo“

Prieš savaitę koronaviruso infekcija nustatyta aktoriui Idrisui Elbai (47 m.), o dabar – ir jo žmonai Sabrinai Dhowre-Elba (30 m.). Pasirodo, išgirdusi vyro diagnozę moteris atsisakė saviizoliuotis. Vis dėlto net ir dabar dėl savo pasirinkimo nesigaili.
Idrisas Elba su žmona Sabrina Dhowre
Idrisas Elba su žmona Sabrina Dhowre / Vida Press nuotr.

VISAS NAUJIENAS APIE KORONAVIRUSĄ RASITE ČIA

Kai paaiškėjo Idriso Elbos diagnozė, jo žmona Sabrina Dhowre izoliavosi kartu su juo. Dabar, praėjus savaitei, teigiamas koronaviruso testo rezultatas – ir pas ją, rašo dailymail.co.uk.

Gindama savo sprendimą neatsiskirti nuo susirgusio vyro moteris laidų vedėjai Oprah Winfrey aiškino „norėjusi būti su juo“ ir teigė jautusi „žmonos instinktą“ rūpintis savo sutuoktiniu, todėl dėl to nei kiek nesigaili.

Interviu naujoje O.Winfrey laidoje „Oprah Talks“, kurioje vedėja su pašnekovais kalbasi nuotoliniu būdu, interviu davė ne tik Sabrina, bet ir pats I.Elba. Pora atviravo, kad jie kartu karantinavosi Naujojoje Meksikoje, kur buvo kuriamas naujausias Idriso filmas.

Tuomet Sabrina ir prisipažino: „Iš tikrųjų, Oprah, šįryt aš sužinojau, kad užsikrėčiau koronavirusu.“

Pasiteiravus apie savijautą, I.Elba laidoje teigė, kad „nesusidūrė su jokiais pagrindiniais simptomais“ ir „jaučiasi gerai“.

„Tai ir įdomu, ir kelia nerimą – žmonės galimai nešioja šią ligą ir jaučiasi gerai, tačiau gali lengvai ją išplatinti“, – apie simptomų nebuvimą sakė I.Elba.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorius Idrisas Elba ir Sabrina Dhowre
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorius Idrisas Elba ir Sabrina Dhowre

Su panašia patirtimi dabar susidūrė ir jo žmona Sabrina – nors iš tiesų yra užsikrėtusi, ji taip pat jaučiasi sveika.

„Aš nejaučiu nieko, ko žmonės dabar galėtų tikėtis iš koronaviruso simptomų, kas yra labai keista. Galbūt tai pasikeis per ateinančias savaites“, – svarstė ji.

Tam, kad laikas izoliacijoje bėgtų smagiau, pora žaidžia kompiuterinius žaidimus, šachmatais ir, kaip patys sako, „išlieka kūrybingi“.

Sabrina taip pat atskleidė, kad jos vyras pradėjo groti gitara ir pastaruoju metu bando ją pradžiuginti serenadomis.

„Žinote ką? Tai visai neblogai. Aš neprieštarauju, kad jis grotų. Tai savotiškai romantiška“, – šyptelėjo ji.

Tiesa, dar pirmadienį, kai I.Elba prisipažino, kad jam diagnozuotas koronavirusas, pora susidūrė su kritika, kad nesilaiko vienas nuo kito atstumo.

Po kelių dienų aktorius paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užsiminė apie gautus neigiamus komentarus dėl pasirinkimo neizoliuoti savęs nuo žmonos. Tačiau I.Elba aiškino, kad jie „apskaičiavo riziką“.

„Kiek mes kalbėjome, kad ji nebūtų ten, kur esu aš, ji nenorėjo skirtis, dėl to aš dabar ją myliu dar labiau ir dėl jos padaryčiau tą patį, – patikino aktorius. – Kai pasaulyje vyksta kažkas panašaus, meilė yra viskas, ką gali gauti, tai kas aš toks, kad atmesčiau žmonos paramą?“

Beje, sklinda kalbos, kad I.Elba koronavirusu galėjo užsikrėsti nuo Kanados premjero Justino Trudeau žmonos Sophie Gregoire-Trudeau. Neseniai jiedu buvo susitikę ir pozavo bendrai nuotraukai. Pats aktorius neatmetė šio varianto, nors teigė, kad galėjo užsikrėsti ir nuo kažko kito.

15min primena, kad aktorius Idrisas Elba – ne vienintelis garsus koronavirusu užsikrėtęs žmogus. COVID-19 taip pat nustatytas Tomui Hanksui ir jo žmonai Ritai Wilson. Praėję gydymo kursą, šiuo metu pora izoliavosi nuomotame name Kvinslande, Australijoje.

Namuose laiką leidžia ir ukrainiečių kilmės aktorė Olga Kurylneko, serialo „Sostų karai“ žvaigždė Kristofas Hivju.

Neseniai koronaviruso infekcija patvirtinta ir populiarios JAV televizijos laidos vedėjui Andy Cohenui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius