-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsisveikinama su kino legendos Jacko Lemmono vila: čia viešėjo ir Frankas Sinatra

Ligoninės Masačiusetse lifte 1925 m. gimęs Jackas Lemmonas – „Oskaro“ laureatas ir dar daugybės nominacijų savininkas. Antroje XX a. pusėje jis buvo vienas daugiausiai dirbančių aktorių, kurį galima išvysti daugelyje populiariausių to meto filmų. Iš viso net 60 komedijų ir dramų, kurių didžioji dalis šiandien laikomi klasikinėmis juostomis.
Parduodama kadaise Jackui Lemmonui priklausiusi vila Malibu
Parduodama kadaise Jackui Lemmonui priklausiusi vila Malibu / TopTenRealEstateDeals.com ir Vida Press nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

1971 m. Jackas Lemmonas su šeima apsigyveno namuose paplūdimyje garsenybių pamėgtoje Malibu dalyje Broad Beach. Čia aktorius su artimaisiais prisiminimus kūrė keletą dešimtmečių, o dabar su namais nutarta atsisveikinti. Jos savininku taps pirkėjas, nepagailėjęs 13,45 mln. dolerių, rašo TopTenRealEstateDeals.com.

Pasak Jacko Lemmono dukters Courtney Lemmon, „namas suprojektuotas ir pastatytas vėlyvajame 9-ame dešimtmetyje, viską kruopščiai stebint mano tėvui. Jis ir mano motina mums sukūrė šį privatų prieglobstį, kur taip pat galime atsipalaiduoti su draugais“.

Kai šiuose namuose laiką leido pats Jackas Lemmonas (aktorius mirė 2001 m. birželio 27 d.), jam kompaniją palaikė tokios garsenybės kaip Frankas Sinatra, režisierius Billy Wilderis, aktorius Walteris Matthau ir kt.

„Čia buvo surengtas nesuskaičiuojamas kiekis vakarienių, pokerio turnyrų su Sinatromis, gyvenusiais vos už kelių namų, vakarėlių pas kaimynystėje įsikūrusius Wilderius, Padėkos dienų su Matthausais ir daugybė liepos 4 d. minėjimų“, – prisiminė Courtney.

Šis plytinis namas, kitoks nei dauguma Malibu esančių vilų, atskleidžia Jacko Lemmono meilę tradiciniams pastatams, bet tuo pat metu demonstruoja erdvią eleganciją ir kasdienišką aplinką, kokia vyrauja namuose prie paplūdimių.

Trijų miegamųjų ir keturių vonios kambarių namas turi atskirą svečiams skirtą studiją. Kieme – tiek tradicinis sodas su baseinu ir fontanais, tiek priėjimas prie smėlėto paplūdimio.

Kaip toliau pasakojo aktorius dukra, Jackas Lemmonas taip mėgo šią vietą, kad nenorėdavo net trumpam išvykti į golfo laukus, todėl įsirengė treniruočių vietą, nuo kurios mušinėjo aplinkai žalos nedarančius golfo kamuoliukus.

„Tai buvo oazė jėgoms atgauti. Tikiuosi, kad namai Broad Beach naujiems šeimininkams suteiks tiek pat džiaugsmo, kiek suteikė mums“, – tęsė Courtney Lemmon.

Jackas Lemmonas vaidino tokiuose filmuose kaip „Džiaze tik merginos“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko Marilyn Monroe, už kurį gavo tų metų geriausio antraplanio aktoriaus „Oskarą“, „Butas“, „Seni bambekliai“, „Keista porelė“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius