Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atsisveikinimo koncertą rengiančių „Scorpions“ pageidavimai – po atskirą asmens sargybinį ir automobilį

Pirmadienio vakarą „Siemens“ arenoje įvyks vokiečių „Scorpions“ pasaulinio atsisveikinimo turo „Get Your Sting and Blackout“ koncertas. Prabangiame Vilniaus senamiesčio viešbutyje apsistoję muzikantai koncerto organizatoriams pateikė ne ką mažiau prabangius reikalavimus.
„Scorpions" koncertas
„Scorpions" koncertas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 „Scorpions“

Pirmadienio naktį per Kopenhagą (Danija) iš Hanoverio (Vokietija) atskridusi grupė spėjo tik pavakarieniauti – specialiai dėl muzikantų buvo pratęstas restorano darbo laikas – ir iškart skubėjo ilsėtis. Lietuvoje grupė neužsibus – pailsėjusi po koncerto, antradienio rytą grįš į Vokietiją. Kitas „Scorpions“ koncertas numatomas Čekijoje birželio 3 d.

Koncerto organizatorių atstovė Marija Tarasova teigė, kad muzikantų įnoriai labai nenustebino. Kaip ir dera roko veteranams, muzikantai norėjo gyventi prabangiame viešbutyje, pageidavo 100 kg ledukų gėrimams atšaldyti, pagal kiekvieno grupės nario skonį pagamintų sumuštinių ir krūvos rankšluosčių. Keli neįprastesni pageidavimai – kiekvienas grupės narys norėjo, kad jį saugotų asmens sargybinis; nariai taip pat paprašė būti vežami atskirais septintos klasės BMW automobiliais.

Ne pirmą kartą Lietuvoje viešintys „Scorpions“ nepageidavo ekskursijų po sostinę ar tolimesnius miestus. „Jie patys puikiai žino miestą, todėl jei norės, patys pasivaikščios aplinkui“, – teigė M.Tarasova.

Neatmetama galimybė, kad po koncerto muzikantai linksmybes tęs vakarėlyje. „Vilnius – tikrai ta vieta, kuri puikiai tiktų vakarėliui po koncerto su draugais ir gerbėjais“, – portalui 15min.lt yra teigęs grupės vokalistas Klausas Meine.

Grupės nariai patikino su jau metus trunkančiu muzikiniu turu negalėję neaplankkyti Lietuvos, nes čia turi daug gerbėjų.

„Atvykę į Vilnių, Lietuvą, mes visada puikiai leidžiame laiką. Čia turime nuostabių gerbėjų, tikras malonumas pas jus lankytis! Vilnius – gražus miestas, labai vaizdingas, su dailiu Senamiesčiu ir saikingu modernumu. Daugelį metų keliaudavome per Baltijos šalis, tad turime stiprius ryšius su ten esančiais gerbėjais. Negalėtume jų palikti be koncerto, todėl privalėjome tesėti duotą žodį, – teigė K.Meine. – Būsime tik mes penki, bus tiesmukas roko koncertas. Sudrebinsime Lietuvą tarsi uraganas!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius