-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleidė dar daugiau Paris Hilton paslapčių

„MTV Lietuvos“ laidų vedėjas Jonas Bačelis po pokalbio su aktore, modeliu bei dainininke Paris Hilton portalui 15min.lt papasakojo įspūdžius apie visame pasaulyje populiarią gražuolę.
Paris Hilton su šuniuku
Paris Hilton prieš interviu pareikalavo peržiūrėti Jono klausimus. / „Scanpix“ nuotr.

Jonas pasakojo, kad iš pradžių interviu gražuolė atidėjo net tris kartus. „Net anekdotą jau buvom spėję sukurti, sakydavom: „Einu pasikalbėti su Paris Hilton“, – juokėsi „MTV Lietuvos“ laidų vedėjas.

J.Bačelis su operatoriumi iš anksto susitarė, kad reikėtų viską nufilmuoti, nors interviu ir buvo suplanuotas imti telefonu. „Manau, kad po daugelio metų bus įdomu pasižiūrėti, nesvarbu, jog tai  telefoninis pokalbis. Kol kas vaizdo įrašo neplatinome“, – sakė Jonas.Interviu metu atsakymus iš Paris Hilton reikėjo lupti po žodį, – tikino J.Bačelis.

Vaikino manymu, P.Hilton yra itin aikštinga žvaigždė. „Jeigu ji neturi nuotaikos, telefonu nekalba. Kiekvieną atsakymą iš Paris reikėjo lupti po žodį. Neįsivaizduoju, kas galėtų būti šios būtybės draugas“, – tikino J.Bačelis.

Vyrukas sakė, kad prieš atsakydama į kiekvieną klausimą Paris leisdavo sau pagalvoti apie 10 sekundžių. „Pokalbis truko ilgiau nei 10 minučių, tačiau buvo būtina iškirpti jos mįslingas galvojimo pauzes. Be to, kai kurių momentų iš įrašo nebuvo galima išgirsti – dievai žino, ką ji tuo metu darė su telefonu“, – kalbėjo pašnekovas.

„Scanpix“ nuotr./J.Bačelis užtikrino, kad pokalbis su P.Hilton nėra klastotė.
J.Bačelis užtikrino, kad pokalbis su P.Hilton nėra klastotė.

Pasirodo, Paris iš tiesų kruopščiai rūpinasi savo įvaizdžiu, o nenorėdama apsikvailinti, prieš interviu iš Jono paprašė klausimų. „Ji labai bijo nepatogių klausimų, o aš kaip tik tokių buvau prirašęs daugybę: apie jos pornografinį skandalą, apie sekso vaizdajuostę, sėdėjimą kalėjime, pinigus ir tuštybę. Visų jų, Paris peržiūrėjus, neliko“, – atskleidė J.Bačelis.

MTV laidų vedėjas sako, kad P.Hilton telefono numerio jis neturi. „Man skambino iš Londono, „MTV UK“, o jiems tuo pačiu metu skambino iš JAV, skambučiai buvo sujungti. Tuo siekiama, kad žvaigždės, ypač tokios kaip Paris, nesulauktų nežinomų skambučių“, – pasakojo J.Bačelis.

Lietuvoje kaip mat pasigirdo nuomonių, esą J.Bačelis iš tiesų nesikalbėjo telefonu su garsenybe. Buvo kalbėta, kad toks pokalbis tėra reklama prieš P.Hilton realybės šou ir visi MTV kanalai transliuoja tą patį pokalbį. Jonas iš tokių svarstymų pasijuokė.

„Operatorius turi gyvą, kamera įrašytą mūsų pokalbį, su mano drebančiomis rankomis, telefonu, mikrofonu ir P.Hilton balsu iš ragelio. Be to, jei jau tą patį pokalbį platintų visi MTV kanalai, būtų įrašytas daug geresnės kokybės garsas", – tikino J.Bačelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius