-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Affleckas dėl vaidmens „Armagedone“ buvo priverstas susitvarkyti dantį

Ne vienerius metus aktoriai prisitaiko prie jiems skirtų vaidmenų – vieni persidažo plaukus, pradeda eiti į sporto salę, o treti griebiasi net pačių kardinaliausių priemonių. Štai tą jausmą puikiai žino aktorius Benas Affleckas, kuris legendiniam filmui „Armagedonas“ turėjo susitvarkyti šypseną, o tiksliau, vieną dantį.
Benas Affleckas, akimirkos iš filmo „Armagedonas“
Benas Affleckas, akimirkos iš filmo „Armagedonas“ / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

49-erių aktorius tik neseniai prabilo apie tai, kas 1998 m. išleisto filmo „Armagedonas“ aikštelėje jam sukėlė nepatogumus. Pasirodo, jo kūrėjams B.Affleckas buvo nepakankamai seksualus dėl jo nuskilusio danties, rašo dailymail.co.uk.

„Buvau truputį naivus dėl nuomonių, kurias žmonės susiformavo apie mane. Arba tai, kad Michaelo ir Jerry dėmesys susitelkė į estetiką. Pavyzdžiui, „vaikinai, jūs turėtumėte nueiti į soliarumą!“ – žinomam užsienio leidiniui „Entertainment Weekly“ sakė aktorius.

B.Affleckas prisimena, kad jam teko susitvarkyti dantį ir pradėti, kad pagal jų norus taptų seksualiu.

„Būk seksualiu, kaip man tai padaryti? „Eiti į sporto salę!“ Bėgiojau sporto salėje, tepiau aliejumi kūną ir dariau kitus dalykus, ir tai galiausiai išėjo kaip iš vyriško kalendoriaus. Tarsi sutepta versija“, – interviu metu kalbėjo aktorius.

Vida Press nuotr./B.Affleckas filme „Armagedonas“
Vida Press nuotr./B.Affleckas filme „Armagedonas“

Pasak B.Afflecko, filmo režisierius Michaelas Bay'us turėjo labai specifinę filmo viziją, kuri apėmė „aliejumi blizgantį vyrišką liemenį“ ir „tai, kas pateks į anonsą ir parduos bilietus!“

Nors „Armagedonas“ tais metais nesulaukė pačių geriausių atsiliepimų, aktorius atskleidė, kad jo vaikai vis dar mėgsta šį filmą.

„Juokinga, nes tai yra vienintelis mano filmas, kurį žiūrėjo mano vaikai, ir visi jie prisipažino, kad jiems patiko, nors jie nenumaldomai tyčiojasi iš jo ir iš manęs: „Tu vairuoji tanką mėnulyje?“ – apie vaikų žodžius kalbėjo žvaigždė.

Be to, interviu metu B.Affleckas 2001 m. filmą „Džiglis“ įvardijo kaip jam suteiktą dovaną, nes būtent ten jis susipažino su Jennifer Lopez. Pasirodo, jie puikiai sutarė filmavimo aikštelėje, nors tuo metu dainininkė buvo ištekėjusi už savo antro vyro Criso Juddo.

Vida Press nuotr./B.Affleckas filme „Armagedonas“
Vida Press nuotr./B.Affleckas filme „Armagedonas“

„Su filmu „Džiglis“ nepasisekė ir mes turėjome iš naujo filmuoti penkias savaite, nors žinojome, kad vis tiek nepavyks. Tai buvo filmas, kuris nepasiteisino. Tiesiog iš jo savaime kilo kita istorija.

Juokingas pavadinimas, Jennifer Lopez romantika ir perdėtas jo eksponavimas – tai buvo tobula audra“, – apie filmą ir pažintį su dainininke sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius