-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Gatesas prabilo apie milijardines skyrybas su žmona Melinda: „Jai atiteko šuo“

Billas Gatesas prakalbo apie skyrybas su žmona Melinda – vyras teigia, kad vis dar „sielvartauja“ dėl 27 metus trukusios santuokos iširimo. 65 metų „Microsoft“ įkūrėjas atskleidė, kad pora nesudarė ikivedybinės sutarties, tačiau draugiškai pasidalijo didžiulius 130 mlrd. JAV dolerių vertės turtus.
Billas ir Melinda Gatesai
Billas ir Melinda Gatesai / Scanpix nuotr.

Pernai milijardieriai filantropai Billas ir Melinda Gatesai išsiskyrė po 27-erių drauge praleistų metų. Šį žingsnį bendrame poros gyvenime inicijavo moteris, o kaip skyrybų priežastį ji nurodė „nebepataisomą“ santuoką.

Vida Press nuotr./Billas ir Melinda Gatesai
Vida Press nuotr./Billas ir Melinda Gatesai

Dabar verslininkas B.Gatesas „The Sunday Times“ pasakojo, kad šiuo metu su buvusia žmona vis dar palaiko artimus ryšius. „Sakyčiau, mes draugaujame. Nors Melinda nusprendė nevartoti šio žodžio, bet aš jį pavartosiu.

Žinote, mes turime labai svarbius, sudėtingus, artimus santykius, kuriuose nusprendėme dirbti kartu. Ir aš labai džiaugiuosi, kad galime dirbti kartu. Dėl skyrybų sielvartauju taip pat, kaip ji. Mes užaugome kartu, daugiau nei pusę savo gyvenimų praleidome kartu.

Šiai santuokai atidaviau kiekvieną dalelę savęs. Buvau įsipareigojęs nuo tos dienos, kai susižadėjome, iki tos dienos, kai išėjau iš to“, – teigė jis.

„Microsoft“ įkūrėjas viešai atskleidė, kad su Melinda nesudarė ikivedybinės sutarties, tačiau skyrybų susitarimas tuo metu, kai jo turtas buvo vertinamas maždaug 130 milijardų dolerių, esą buvo „sąžiningas“ iš abiejų pusių.

Pora turi tris vaikus – Jennifer (26), Rory (22) ir Phoebe (19). Taip pat augino visavertį šeimos narį – šunį.

Vida Press nuotr./Billas ir Melinda Gatesai
Vida Press nuotr./Billas ir Melinda Gatesai

Billas interviu „The Sunday Times“ metu atviravo, kad nė vienai pusei nereikėjo kentėti dėl skyrybų metu sumažėjusio jų turto. Vyras šmaikštavo, kad vienintelė neteisybė pasidalinant turtus yra tai, kad žmonai atiteko šuo.

„Šuo atiteko jai. Ji tiesiog mane pribaigė dėl to. Pasaulis turėtų žinoti, kaip blogai su manimi buvo elgiamasi. Ne, aš juokauju. Iš tiesų mes nebuvome blogi vienas kitam“, – juokėsi B.Gatesas.

Tiesa, milijardierius iki šiol atsisako patvirtinti gandus, kad buvo neištikimas savo buvusiai žmonai.

„Ar santuokoje buvote neištikimas? Ar tai buvo viena iš skyrybų priežasčių?“ – neseniai klausė laidos „Today“ vedėja Savannah Guthrie.

„Žinoma, padariau klaidų ir prisiimu atsakomybę, – nedetalizuodamas atsakė B.Gatesas. – Nemanau, kad gilinimasis į detales šiuo metu yra konstruktyvus, bet taip, aš sukėliau skausmą ir dėl to jaučiuosi siaubingai.“

Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai
Vida Press nuotr./Melinda ir Billas Gatesai

Melinda šia tema pernelyg taip pat neatvirauja – kovo mėnesį „CBS Sunday Morning“ ji tiesiog pareiškė: „Į šiuos klausimus turi atsakyti Billas.“

Moteris pasakojo, kad išgyveno emociškai sudėtingus laikus gyvendama su milijardieriumi. Melinda teigė, kad jiedu su Billu nėra draugai, bet sutaria „draugiškai“ ir dirba kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius