Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bad Bunny tapo žurnalo „Playboy“ istorijos dalimi: tokios garbės sulaukė tik pats Hugh Hefneris

Vis ryškiau šviečianti ir vis stipriau muzikos pasaulyje besitvirtinanti žvaigždė Bad Bunny nepaliauja stebinti. Šįkart 26-erių atlikėjas, kurio tikrasis vardas Benito Antonio Martinezas Ocasio, tapo žurnalo „Playboy“ istorijos dalimi kaip pirmasis skaitmeninės leidinio versijos ne vieno, o net dviejų viršelių modelis. Tačiau ir tai ne viskas. Jis – vienintelis vyras, išskyrus patį Hugh Hefnerį, ant kultinio leidinio pozavęs vienas.
Bad Bunny
Bad Bunny / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.

Žinoma, pirmajame skaitmeniniame „Playboy“ numeryje pagrindiniais ingredientais tapo Bad Bunny asmenybė, hitais tampantys muzikiniai kūriniai ir kaustantis stilius. Įsitikinome, kad iš Puerto Riko kilęs dainininkas daro tai, ką nori – net jei nesiekia tapti istorijos dalimi.

„Darau visa tai ir net nežinau, ką sukeliu. Savo įtaką suvokiu tik tada, kai kas nors prieina prie manęs ir pasako „Žmogau, ačiū tau“, – apie aistrą muzikai ir buvimą LGBTQ bendruomenės ir moterų sąjungininku mačizmu perpildytame Lotynų Amerikos trepo ir regetono pasaulyje kalbėjo atlikėjas.

Minėta Bad Bunny įtaka jaučiama visur – nuo mados iki politikos ir grožio standartų. Jis pripažino ir tai, kad regetono kultūra gali būti toksiška tiems, kurie nemąsto kaip mačo.

„Nėra nieko blogiau, nei jaustis, jog nepritampi. Stengiuosi elgtis taip, kad visi jaustųsi regetono kultūros dalimi. Noriu įsitikinti, kad jie čia turi kažką – tą už juos pastovėti galintį draugą“, – tęsė ekscentriškasis Bad Bunny.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tarp vyrų plinta nauja mada: ryškiaspalviai nagai užkariauja užsienio raudoną kilimą

Didžiausiame JAV sporto renginyje – ugningas Shakiros ir Jennifer Lopez šou: pamatykite visą pasirodymą

„Muzikos industrija ir aplamai visuomenė (su moterimis) elgiasi taip, lyg jos būtų niekas. Moterys – žmonės, verti pagarbos ir tokio pat elgesio, kaip ir su kitais“, – mintimis dalijosi vaikinas.

VIDEO: Bad Bunny feat. Drake - Mia ( Video Oficial )

Bad Bunny barjerus griaunantis stilius, hipnotizuojanti muzika ir vietoje nestovinti karjera – požymiai, kad atlikėjas nemėgsta sekti kieno nors pėdomis. Už tai jį, kaip rašo „E! News“, ir dievina tiek jo, tiek regetono gerbėjai, kuriuos vaikinas stengiasi suburti į vieną bendruomenę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius