-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 15 /10:57

Baltuosiuose rūmuose dirbantis Andrew Giuliani susituokė su lietuve Živile Rezgyte

Buvusio Niujorko mero Rudy Giuliani sūnus Andrew susituokė su iš Lietuvos kilusia Živile Rezgyte, rašo „New York Post“.
Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė
Andrew Giuliani ir Živilė Rezgytė / „Facebook“ nuotr.

31-erių A.Giuliani šiuo metu dirba Baltųjų rūmų ryšių su visuomene tarnyboje. Iš Klaipėdos kilusi 38-erių Ž.Rezgytė yra nekilnojamojo turto verslo profesionalė. Iš Lietuvos į JAV ji atvyko prieš 10 metų.

Porą „Twitter“ tinkle pasveikino ir Donaldo Trumpo patarėja Kellyanne Conway, kuri apgailestavo, kad dėl atidėto skrydžio negalėjo dalyvauti vestuvėse.

Pora susipažino per 2014 metais įvykusias beisbolo žvaigždės Dereko Jeterio paskutiniąsias rungtynes „Yankee“ stadione Niujorke.

„Pasipiršau Lietuvoje, prie Baltijos jūros. Mes ten praleidome savaitę. Ant jos dešinės rankos piršto užmoviau mano prosenelės žiedą. Vėliau sužadėtuvių žiedą mes išsirinkome kartu“, – „New York Post“ bulvarinių naujienų skilčiai „Page Six“ pasakojo Andrew.

Anksčiau skelbta, kad prašmatniose vestuvėse dalyvaus maždaug 250 svečių, tarp jų Rudy Giuliani ir jo buvusi žmona Donna Hanover, Andrew motina.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rudy Giuliani ir Donaldas Trumpas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rudy Giuliani ir Donaldas Trumpas

Į svečių sąrašą buvo įtraukti tokie jaunikio tėvo bičiuliai kaip buvęs JAV generalinis prokuroras Michaelas Mukasey, Niujorko beisbolo klubo „Yankees“ prezidentas Randy Levine'as, buvęs Rudy Gulliani rinkimų kampanijos vadovas Tony Carbonetti. Taip pat – jaunikio draugai sportininkai: buvusi ledo ritulio žvaigždė Rodas Gilbertas, buvęs Niujorko beisbolo komandos „Knicks“ žaidėjas Johnas Starksas, buvęs amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir treneris Lou Holtzas.

Leidinys pridūrė, kad vyriausiosios pamergės vaidmuo atiteko Živilės seseriai, o vyriausiasis pabrolys vestuvėse buvo jaunikio ilgametis draugas Hugh MacKay. Jaunųjų santuoką palaimino monsinjoras Alanas Placa, o medaus mėnesį pora planuoja praleisti Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius