-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be namu negerai“ žvaigždė Ray'us Meagheris paguldytas į ligoninę: skubiai paskirta operacija

Alfo Stewarto personažą legendinėje Australijos muilo operoje „Be namų negerai“ („Home and Away“) daugiau nei tris dešimtmečius kuriantis Ray'us Meagheris (75) šią savaitę skubiai paguldytas į ligoninę. Apie tai, kad turi rimtų problemų, aktorius sužinojo įprasto sveikatos patikrinimo metu. Galiausiai vyrui paskirta širdies operacija.
Ray'us Meagheris ​
Ray'us Meagheris ​ / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Širdis Serialas

Viskas prasidėjo tada, kai norėdamas pasitikrinti sveikatos būklę, R.Meagheris apsilankė pas savo kardiologą reguliariai patikrai ir streso testui, skelbia britų spauda.

Teigiama, kad „Be namų negerai“ žvaigždei „labai labai pasisekė“, kad medikai per įprastą sveikatos patikrinimą pačiu laiku aptiko širdies veiklos sutrikimų – tris rimtus arterijų užsikimšimus. Vėliau 75-erių aktoriui atliktas streso tyrimas taip pat davė nerimą keliančių rezultatų.

Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris ​
Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris ​

Dėl šių sveikatos problemų R.Meagheris atšaukė su žmona suplanuotą žiemos kelionę į Kvinslandą, kad galėtų likti namuose Sidnėjuje ir pilnai atsigauti.

Kaip skelbia leidinys „Melbourne Herald Sun“, buvo manoma, kad R.Meagheriui pakaks paprastos stentavimo procedūros. Vis dėlto jau kitą dieną aktoriui paskirta širdies šuntavimo operacija.

Australijos aktorius R.Meagheris „Be namų negerai“ filmuojasi nuo pat pirmosios serijos, kuri pasirodė dar 1988-aisiais. Jis yra vienintelis originalios aktorių komandos narys, po tiek metų vis dar dirbantis šioje muilo operoje.

Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris su kolege iš serialo „Be namų negerai“ Georgie Parker
Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris su kolege iš serialo „Be namų negerai“ Georgie Parker

Šių metų pradžioje jis paskelbė, kad nusprendė sumažinti savo krūvį seriale, taip sukeldamas susirūpinimą, kad netrukus apskritai nustos jame vaidinti. Tačiau Ray'us nuramino gerbėjus, kad to nebus, ir teigė pakeitęs darbo valandas tam, jog geriau suderintų darbą seriale su kitais užsiėmimais – Anglijoje jis vaidina pantomimą, dalyvauja įvairiuose šou.

Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris
Vida Press nuotr./Ray'us Meagheris

„Pagal naują sutartį dirbsiu 35-36 savaites per metus. Bet aš tikrai neišeinu“, – teigė R.Meagheris.

Ir iš tiesų – Vasaros įlanka be Alfo Stewarto nebūtų tokia pati.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius