-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamų vyresnėlis Brooklynas virsta mergišiumi: per keturis mėnesius – keturios merginos

Futbolininko Davido Beckhamo ir dizainerės Victorios Beckham vyriausio sūnaus Brooklyno vardas užsienio naujienų portalų antraštėse skamba vis dažniau. Ne, jis neįsivėlė į jokį skandalą, nepelnė prestižinio apdovanojimo ar dar kitaip nebuvo įvertintas. 20-metis vaikinas išgarsėjo dėl dažno merginų keitimo.
Brooklynas Beckhamas
Brooklynas Beckhamas / Vida Press nuotr.

Neseniai su aktore Phoebe Torrance poruotas B.Beckhamas šiuo metu šildosi „Marvel“ žvaigždės Nicolos Peltz (24) glėbyje, praneša „The Sun“.

„Brooklynas jau susipažino su jos šeima, jis gerai sutaria su jos broliu, juodu net kartu linksminosi“, – sakė šaltinis.

View this post on Instagram

????????

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Prieš tai jaunasis fotografas draugavo su modelio Kate Moss įsesere Lottie, tačiau šiems santykiams griežtą „ne“ tarė B.Beckhamo tėvai. Be to, pora baiminasi, kad vyriausioji jų atžala nesusigadintų savo reputacijos.

O nerimauti yra dėl ko. N.Peltz – ketvirta mergina, su kuria jaunas vaikinas buvo susietas nuo tada, kai vasarą išsiskyrė su modeliu Hana Cross. Po jos B.Beckhamas buvo pastebėtas ne kartą leidžiantis laiką su aktore Natalie Ganzhorn.

Vida Press nuotr./Aktorė Natalie Ganzhorn
Vida Press nuotr./Aktorė Natalie Ganzhorn

Jei nori būti žinomas kaip fotografas, o ne Davido ir Victorios Beckhamų sūnus mergišius, žurnalo „Tatler“ tituluotas geidžiamiausias britų viengungis turėtų susiimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius