-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benas Affleckas nebeslepia jausmų aktorei Anai de Armas: pora susipažino filmavimo aikštelėje

Benas Affleckas (47) turi naują mylimąją. Užsienio žiniasklaida mirga nuo bendrų jųdviejų nuotraukų ir pranešimų apie tarp Holivudo žvaigždės ir aktorės Anos de Armas (31) užsimezgusius romantiškus santykius.
Benas Affleckas ir Ana de Armas
Benas Affleckas ir Ana de Armas / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Praeitą savaitę jie buvo pastebėti romantiškai leidžiantys laiką Kuboje, o prieš kelias dienas – Kosta Rikoje, kur paparacai porą įamžino vaikštinėjančius pajūriu.

Pasak Dailymail.co.uk, Benas Affleckas ir Ana de Armas, kurią bus galima išvysti ir naujausiame Džeimso Bondo filme „Ne laikas mirti“, susipažino trilerio „Deep Water“ filmavimo aikštelėje ir tarp jų iškart atsirado ryšys. Juostoje aktorius įkūnijo Anos personažo sutuoktinį, kuris, kad išsaugotų santuoką, leidžia žmonai užmegzti romanus su kitais vyrais.

Vida Press nuotr./Ana de Armas
Vida Press nuotr./Ana de Armas

Didesnio dėmesio aktorių pora sulaukė po kelionės į Kubą, po kurios užvirė kalbos, jog Beną Afflecką ir Aną de Armas sieja gerokai stipresnis ryšys. Leisdamos laiką aktorės gimtinėje Havanoje, žvaigždės neatsisakė įsiamžinti su sutiktais gerbėjais.

„Ana buvo jo gidė ir parodė jam savo mėgstamiausias vietas, – „People“ sakė šaltinis. – Atrodė, kad Benui ši kelionė patiko. Jis buvo puikios nuotaikos ir labai draugiškas. Prie jo ne kartą priėjo gerbėjai ir jis su mielu noru pozavo nuotraukoms. Juodu lankėsi restoranuose ir ragavo vietinius valgius.“

Sulaukusi 18-kos, Ana de Armas iš Kubos persikėlė gyventi į Ispaniją, kur siekė tapti aktore. 2011-aisiais ji ištekėjo už vietinės kino garsenybės Marco Cloteto, bet po poros metų jų santuoka iširo.

Kaip žinoma, Benas Affleckas buvo vedęs aktorę Jennifer Garner, su kuria susilaukė trijų vaikų. Pora išsiskyrė 2015-aisiais po dešimties kartu praleistų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius