Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce: „Mažoji Blue kasdien vis panašesnė į Jay-Z“

Dainininkė Beyonce Knowles teigia, kad jos dukrelės išvaizda kinta labai greitai – mergaitė tampa vis panašesnė į savo tėtį, reperį Jay-Z. Taip Beyonce teigė savo bičiulei dainininkei Melanie Fionai, su kuria kartu dirba Jay-Z.
Beyonce su dukrele Blue Ivy Carter
Beyonce su dukrele Blue Ivy Carter / „Scanpix“ nuotr.

„Ji yra tokia laiminga. Aš Bey mačiau tris kartus nuo to laiko, kai ji susilaukė vaikelio. Ji tiesiog žėri ir sako, kad motinystė yra geriausias dalykas ir jai tai labai patinka“, – sakė M.Fiona.

Atlikėja teigė, kad Jay-Z taip pat džiaugiasi tėvyste. „Jis visą laiką geros nuotaikos!“ – kalbėjo M.Fiona. Hito „Love On Top“ atlikėja dukrelės susilaukė sausio 7 dieną.

„Scanpix“ nuotr./Jay-Z  su dukrele Blue Ivy Carter
Jay-Z su dukrele Blue Ivy Carter

Neseniai paaiškėjo, kad Beyonces sesuo Solange Knowles pareiškė nepatarinėsianti savo seseriai motinystės klausimais.

„Aš nenorėjau niekieno pagalbos. Aš manau, kad žmonės jaučia turintys teisę duoti patarimų, todėl aš esu jautri mamoms ir leidžiu joms pačioms rasti savo kelią. Tačiau bus metas, kai ji paklaus: „Ar Julez taip daro? Ar taip buvo nutikę Julez?“ Aš jai mielai duosiu patarimą“, – sakė Solange.

Neseniai fotografai įamžino vieną pirmųjų Beyonces, jos vyro Jay-Z ir jųdviejų dukrelės pasivaikščiojimą viešumoje. Trijulė buvo nufotografuota Niujorke, vykstantys pietauti. Po juoda skrybėle veidą slėpusi Beyonce baltu pledu apgaubė savo dukrelę ir slėpė jos veidą nuo fotografų.

Nuotraukas galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius