-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce su gerbėjais atšventė neįtikėtiną savo naujojo albumo sėkmę

Dainininkė Beyonce (32) gruodžio 13-ąją gerbėjus nustebino netikėtai pranešdama, kad išleido naują savo albumą „Beyonce“, apie kurį iš anksto nieko nebuvo pranešta, nesukurta jokia reklama. Pasirodo, talentingiems atlikėjams, tokiems kaip ši dainininkė, reklamos ir nereikėjo – albumas per savaitę buvo parduotas daugiau kaip milijono tiražu.
Beyonce
Beyonce / „Scanpix“ nuotr.

Norėdama atsidėkoti savo gerbėjams už tokią sėkmę, Beyonce šeštadienio vakarą Niujorke surengė vakarėlį, kuriame noriai dalijo autografus, bendravo su gerbėjais ir, žinoma, daug šypsojosi, praneša dailymail.co.uk.

Iškilmingam vakarui atlikėja pasirinko unikalią aprangą – trumputę originalaus rašto ir medžiagos suknelę bei specialiai prie jos priderintus itin ilgus batus. Plati šypsena, nepriekaištinga figūra ir talentas – tai tapo tarsi šios atlikėjos vizitine kortele.

Jos naujasis albumas „Beyonce“ debiutavo pirmoje topų vietoje ir jau po trijų dienų nuo išleidimo pasiekė 24 vietą perkamiausių metų albumų tope.

Jame yra 14 naujų kūrinių ir 17 vaizdo klipų, tarp kurių darbai su tokiais garsiais atlikėjais kaip Drake‘u, Franku Oceanu, Sia, Justinu Timberlake‘u, jos vyru reperiu Jay-Z  ir kitais.

Beyonce ir Jay-Z – 95 mln. JAV dolerių
Beyonce ir Jay-Z
VIDEO: Beyonce – „Drunk in Love“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius