-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 18 /08:44

Beyonce susilaukė dvynių: gimė berniukas ir mergaitė

Muzikos pasaulio superpora Beyonce (35 m.) ir Jay-Z (47 m.) džiaugiasi dvigubu šeimos pagausėjimu – jiems gimė dvynukai.
Jay-Z ir Beyonce
Jay-Z ir Beyonce / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šaltinis leidiniui „People“ patvirtino, kad vienos įtakingiausių pramogų pasaulio porų šeima jau pagausėjo. Pasak jo, Beyonce ir Jay-Z birželio 12-ąją susilaukė berniuko ir mergaitės.

„Bey ir Jay yra sujaudinti bei pradėjo dalintis šiomis naujienomis su šeima ir artimiausiais draugais“, – sakė šaltinis.

Žinią apie pagausėjusią šeimą patvirtino ir Beyonce tėvas Mathew Knowles. Savo „Twitter“ paskyroje vyras pasidžiaugė tapęs seneliu.

Kalbos apie dvynių gimimą pasklido po to, kai neįvardinta moteris penktadienį buvo nufotografuota į vieną Los Andželo ligoninių nešanti didelę puokštę rožinių, mėlynų ir violetinių gėlių su kortele, ant kurios parašyta „B + J“. Be to, jo ji nešėsi du vaikiškų kojyčių formos balionus – rožinį ir mėlyną – su užrašais „Berniukas“ ir „Mergaitė“.

Beyonce apie savo nėštumą pranešė vasario 1-ąją „Instagram“ publikavusi nėštumo fotosesijos nuotrauką. Ji vos per kelias valandas pagerino „Instagram“ rekordą, o šiuo metu nuotrauka turi jau net 11 mln. paspaudimų „patinka“ (ankstesnė rekordininkė buvo Selenos Gomez nuotrauka su 6,5 mln. „patinka“).

Skaičiuodama paskutines nėštumo dienas, dainininkė gegužės 20-ąją surengė afrikietišką kūdikių sutiktuvių vakarėlį, kuriame dalyvavo jos artimiausios draugės bei šeimos nariai. Toje šventėje Beyonce pasipuošė turbanu, masyviais papuošalais ir ilgu margu sijonu, o didžiulį pilvą apnuogino ir papuošė laikina tatuiruote.

„Instagram“ nuotr./Beyonce
„Instagram“ nuotr./Beyonce

15min primena, kad Beyonce ir Jay-Z susituokė 2008-ųjų balandį. Poros pirmagimei dukrai Blue Ivy – penkeri.

2013 metais Beyonce atskleidė, kad buvo patyrusi persileidimą dar prieš gimstant Blue Ivy. Pagausinti savo šeimą Beyonce ir Jay-Z stengėsi jau ne vienus metus, tačiau nesėkmingai – pranešama, kad dainininkė net buvo praradusi viltį dar kada nors pastoti. Dėl to žinia, kad laukiasi net ne vieno, o iš karto dviejų kūdikių, Beyonce buvusi dar labiau netikėta. Tiesa, netrūksta spėlionių, kad dainininkė pastojo dirbtinio apvaisinimo dėka ir nuo pat pradžių buvo planuojamas daugiavaisis nėštumas.

„Scanpix“ nuotr./Beyonce
„Scanpix“ nuotr./Beyonce

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius